|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קראתי הרבה מאמרים פה על אבקות חלבון ואני צריך יעוץ נוסף לפני שאני קונה
כמה נתונים על עצמי גיל 18 משקל 72 ק''ג גובה 1.77 מטר תזונה: בבוקר: גבינות דלות שומן צהריים: חזה עוף אורז וסלט ערב: סלט קראתי פה מאמר "המדריך השלם לאבקות חלבון" ששם מסבירים אילו אבקות חלבון מומלצות לקבוצות אנשים מסוימות אני די בטוח שאני משתייך לקבוצה הזו קבוצה שלישית- הממוצעים מבנה גוף ממוצע, לא רזים במיוחד ובטח שלא שמנים. מנסים לעלות במסת השריר הנקי תוך כדי שמירה על כמות שומן נמוכה. השאלה היא איזה אבקת חלבון לקנות (הבנתי שאסור לציין פה שמות שלחברות) חלבון מי גבינה ? גיינר או משהוא אחר ? אני פשוט קצת מבולבל |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש אבקות חלבון,כשמן הן-אבקה המכילה ברובה חלבון.
גיינר-אבקה לעלייה במסה,אשר מכילה תערובת של פחמימות וחלבונים בעיקר,היחסים שונים בין החברות ובין שמות המוצרים(אותה חברה יכולה להוציא לשוק מספר גיינרים,אך לא כולם יהיו ביחס דומה של פחמימות וחלבונים). במידה ותבחר באבקת חלבון,חלבון מי גבינה יהיה בחירה אידיאלית. גיינר- לפי נתונייך והשתייכותך לקבוצה ממוצעת במידה ותבחר לקנות גיינר,קנה גיינר ביחס פחמימות לחלבונים לא גבוה. שיחס הפחמימות חלבונים לא יעלה על 3:1(לטובת הפחמימות). אם ברצונך לבצע מאסה,הקפד על אכילה מסודרת במשך היום,במידה ולא קראת,המדריך השלם לעלייה במסה עשוי לעזור לך.
![]() נערך לאחרונה על ידי SIMAO, 29-05-10 בשעה 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כול תודה
עוד שאלה אבקות חלבון מי גבינה יעלו לי במסת השריר וישמרו לי על כמות שומן נמוכה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() בגדול כן, אחרי האימון הקשה השריר פצוע וזקוק לאבני הבניה שלו כדי לגדול ולהיתמודד טוב יותר עם העומס שאתה יוצר עליו באימון, אבני הבניה האלו הם החלבונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם ברצונך לעלות במסה ובשריר,עלייך לאכול טוב(בין היתר לצרוך כמות מספקת של חלבון),להתאמן טוב ולנוח בצורה מספקת. במידה וצברת במהלך המסה שומן,תמיד אפשר לעבור לחיטוב,בה הכוונה היא להוריד את הצתברות השומן העודף. עוד על תהליך החיטוב תוכל לקרוא במדריך השלם לחיטוב.
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תוספי התזונה השונים לא הם אלו שיגרמו לך לעלות בשריר נקי או בשומן אלא התזונה הכללית שלך
אתה צריך להסתכל על הערכים הכלליים שלך במהלך היום ולבדוק מה חסר לך:קצת חלבון או ממש ארוח שלמה ואז תדע מה לבחור בלי תזונה נכונה כלום לא יזוז בגוף שלך גם אם ישימו לך מוטאגן בתוך הגיינר ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה לכולם
אני מתחיל עכשיו לאכול לפי המדריך של החיטוב שנתנו פה מקווה לטוב,תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
לאן יש לך לרזות???אתה בחור רזה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה באמת בחור רזה לפי הגובה והמשקל שלך,אני ממליץ לך להתחיל "מסה מתונה" הרבה חלבון הרבה שומן פחמימות בכמות סבירה תתקתק אימונים טובים במכון ותתפוס צורה.
"תקשיב ליאיר יהיה לך טוב" ![]() חיטוב יהיה טעות ובזבוז זמן,אבל אתה תחליט. בהצלחה חביבי :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בנוסף,כדאי לקבל חוות דעת יותר אובייקטיבית תפרסם כמה תמונות פרונט והחברה פה ידריכו אותך.
להדרכה מקצועית יותר לאורך כל הדרך תפנה לישראלבודי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי בחור רזה אני בטוח לא אני די באמצע לא רזה ולא שמן
אני הולך לעלות תמונה בקרוב ותבינו למה שאני מתכוון |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אתה רזה אבל על אחוז שומן גבוה .....מאסה תפתור את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקי תודה על זה שתיקנת אותי...
אבל יש לי שאלה,אם אני יעלה במסת השריר ולא אעשה כלום בנוגע לאחוזי השומן,זה לא נראה לי יראה טוב... אבל אם אתה אומר אז כמו שאמרו פה כנראה שכדאי להקשיב לך נערך לאחרונה על ידי Ironfist, 30-05-10 בשעה 00:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שלום.. התחלתי להתאמן לפני כשבוע ויש לי שאלה לגבי תוסף מזון | dkdk | תזונה ותוספים | 7 | 17-11-09 21:07 |
מתלבט לגבי תוסף מזון... | offer18 | תזונה ותוספים | 0 | 18-10-08 16:59 |
זקוק להמלצה על תוסף מזון. | SIMAO | תזונה ותוספים | 25 | 18-10-08 12:55 |
שאלה -תוסף מזון ללא לקטוז | nirr213 | תזונה ותוספים | 5 | 15-08-08 14:04 |
תוסף מזון | moranhamoud | תזונה ותוספים | 4 | 14-10-06 20:29 |