|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחרבן פעם ביום וחצי בערך חח
זה התפריט שלי (חיטוב) בוקר- תפוח בצפר- 3 גזרים 3 מלפפונים צהריים- 250 גרם חזה עוף ערב אחרי אימון- טונה חביתה 100 גרם קוטג' 100 גרם גבינה צפתית 50 גרם גבינה לבנה ערכים: 1366 קל' חלבון- 155 גרם פחמימות- 57 גרם שומן- 56 גרם גיל- 15.8 משקל- 61 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל סיבים תזונתיים, הרבה ירקות.
או שתקנה תוסף שנקרא בנפייבר. חכה תראה אתה תצטרך פקק שעם בשביל לעצור את זה....
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() איך תחרבן אם אתה בקושי א1כל?
ולמה אתה מחטב על משקל של 61 קילו? אתה דפ1ק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איך הרבה ירקות אני על תפריט דל פח' הירקות והתפוח בבוקר זה כל הפח' שלי ליום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
ויואש לא כל כך מלך בינתיים בקרוב הפתעה לפותח הפוסט.....עוד ירקות עוד סיבים והרבה יותר אוכל....... ואם גיל לא טעה לגביך השמר כי תעוף מהר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני 13% שומן אני רוצה לחטב ל10 לפחות
התפריט הזה בסדר? ואם אני יעלה ירקות אני יעלה פח'.. ואני עובד על cc |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אתה צריך לעבוד על מאסה לא על חיטוב
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחח מצחיק פה...
איזה גובה אתה? סתם כדי לקבל פרופורציות
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() חשבתי, הוא אוהב לקשקש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה עושה טעות ענקית, 13 אחוז שומן זה מספיק נמוך לגמרי.
אתה סתם תשרוף לעצמך מסה וזמן אם תמשיך עם החיטוב הזה שלא יעזור לך בכלום. אתה תיראה שחיף מגעיל. מה שאתה צריך לעשות עכשיו זה לעשות תפריט מסה ולהתאמן חזק עד שתעלה לבערך 18-20 אחוזי שומן ורק אחרי זה לחטב ולהגיע ל10. עכשיו אתה במצב שאם תגיע בו ל10 אחוזי שומן אתה כבר תהיה בתת משקל או כמעט בתת משקל, וכבר אמרתי שזה לא ייראה טוב, לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך מאכלים שיגרמו לי לחרבן בבוקר | itaiprz1 | תזונה ותוספים | 55 | 18-11-08 11:31 |
צליל מסוים שגורם ללכת לחרבן, מישהו יודע על מה אני מדבר? | Crocker | פיתוח גוף-כללי | 34 | 15-10-07 15:59 |
אני לא מפסיק לחרבן | AAA | אימונים | 18 | 08-05-07 22:16 |