|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן!
פעם הייתה תוכנית בערוץ 8 (מדע) בשם Brainiac אם אני לא טועה בשם האנגלי, ושכחתי איך קראו לזה בעברית. בתוכנית היו כל מיני ניסויים כמו להכין חביתה מהקרינה של איזה 30 פלאפונים וכל מיני שטויות. סיפרו בתוכנית שיש צליל מסוים בתדר מסוים שהאוזן לא שומעת אותו אבל הוא נקלט באוזן והצליל הזה נותן פקודה ללכת לחרבן וגילו את זה משהו לפני 30-40 שנה או יותר, בכל מקרה הם לקחו בן אדם שמו אותו בשירותים, וכיוונו אליו רמקול, ואמרו שבזמן מסוים תהיה על הטלויזיה כזה סימן של רמקול ומי שלא רוצה לחרבן בזמן הצפייה בתוכנית כדי שיעשה השתק בטלויזיה (בגלל שכל מה שבתוכנית הזו עד עכשיו יצא נכון וכל הנסיויים שהם עשו והמיתוסים יצאו נכונים והייתי במיטה והשעה הייתה 3 בלילה, עשיתי של שקט ולא חיכיתי לראות מה ייצא אם אני יישמע). בקיצור הם השמיעו את הצליל הזה לאותו בן אדם והוא אשכרה חירבן בעוד שכל הצופים ומי שחיכה מסביב שם אוזניות אטומות לצלילים. יש למישהו מושג על איזה צליל אני מדבר או במה מדובר? זה יהיה חבל על הזמן להעביר את זה לפלאפון ולהשמיע למישהו הוא ייחרבן ככה באמצע וואי רק לחשוב על זה אני נקרע מצחוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כן גם אני ראיתי את זה,בסוף העונה הראו כמה אנשים שאמרו שזה תפס אותם לא מוכנים והם חירבנו באמצע הסלון או משהו בסיגנון,וזה גם הציל איזה חתול שניתקע לו משהו בבטן או משהו כזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחח יאו איזה חזק זה לשים את זה בפלאפון....
חחחח ככה באמצע השיעור... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין מצב מה אחי מה אני ישמע ת'צליל אני לא יוכל להחזיק ת'עצמי עד שאני יחרבן?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני ראיתי את זה והחלשתי את הטלוויזיה כי פחדתי לדפוק חירבון במיטה באמצע הלילה חח
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא נכון. ביטלו את המיתוס הזה במית'באסטרס.
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחחחח איזה מגניב !! אפשרי לשים את זה במכון ונראה מה יקרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קוראים לזה Brown noise
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יופי אחרי שכולם גילו פחות או יותר במה מדובר, זה תוכנית ממש אמינה מה שדיברתי עליה ואם ההוא חירבן שם אני רוצה להשיג את זה.
יש מצב מישהו אולי משיג את הקובץ צליל הזה? זה לא אמור לשקול יותר מכמה קילובייטים.... מישהו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
BROWN NOISE זה עשה לי כמה פליצות ממש מסריחות לא יותר...
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=W6ZqKGsuW1w
הנה הצליל אל תפחדו שמתי פול ווליום לא קרה לי כלום חוץ מהרצון לחרבן חחחח
![]() |
#12 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חח חירבנתי הרגע....ועוד לא שמעתי את זה..אז זה בטח לא ישפיע Xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו שמעתי את זה ביוטיוב , מה שהם השתמשו בתוכנית זה צליל שלא שומעים , יעני לא "האםםםםםםםםםםםםם" כמו שיש ביוטיוב, יש למישהו מושג?
אגב הצליל של ה"האםםםםםםםםםםםםםםם" ביוטיוב באמת עושה משהו בבטן אבל לא מביא אותה בריצה לשירותים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ראיתם יותר מידיי סאות'פארק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פאק מה אתם משוגעים? חרבנתי על כל הכיסא
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() גם אם זה לא נכון , איך שקראתי את זה פשוט נקרעתי
נו מישהו יודע אם זה באמת עובד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() איזה חזק זה... לבוא עם זה למכון.. ולשים למישהו באמצע שהוא עושה דדליפט/סקוואט Lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, כשזה היה בבראיניאק, הגברתי פול ווליום, עמדתי מול הטלויזיה, משהו כמו חצי מטר, ולא קרה כלום, בולשיט אחד גדול.
![]() |
#20 |
הושעה
|
![]() לא עשה לי כלום...