|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה אחרונה-חוצפה וקללות ללא קשר
|
![]() אז ככה אני צריך שתעזרו לי או תתנו לי תפריט בערך (אני כבר ישנה מאכלים בעיתיים) ..
אני מתחיל אימון ss ועושה קאמבק ומשקיע את כל כולי לחדר כושר מה שלא יכלתי בתקופת מבחנים ובית ספר אז אני מקווה שתעזרו לי אני יתן נתונים ופשוט תעשו לי תפריט של : בוקר-כככה וככה ,ארוחת 10 ככה וככה וכ'ו... נתונים: Bmr 1600 ללא כל פעילות אז אני לא יודע אם לחשב 1.2 או פחות... חילוף חומרים דיי מהיר,מבנה רזה.. ואני הולך לשנות את זה ומהר! מקווה שתעזרו לי ותתנו לי את דחיפה כדי שאוכל לחזור לעצמי ולעלות במשקל אחרי שירדתי קצת.. גובה 1.70 משקל 57 ..מכוון ל-70+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() תראה אחי אף אחד לא יבנה לך תפריט, בשביל זה יש את הייעוץ בתשלום לגביי עזרה תרכיב לך תפריט תעלה לפה ואז נוכל לעזור לך מה טוב מה לא.?
ולדעתי תכוון לתפריט בעל 2200 קלוריות להתחלה ותראה איך משפיע עליך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() +1.................
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תבנה תפריט 2200-2300 קלוריות להתחלה,
2-2.5 גרם לכל קילו בגוף 1-1.5 גרם לכל קילו בגוף והשאר פחמימות. 110 גרם חלבון יסדר אותך 70 גרם שומן והשאר פחמימות,זה יעשה את העבודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() הbmr שלי הוא 1600 ואם אני מכפיל את זה ב1.2 זה 2000 קלוריות..אני חושב שזה לא מספיק להיות ב+300 קלוריות ועד שאני עושה אימון ss ...אפ אני יהיה ב800 קלוריות+ זה בסדר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() טעות שלי,עם ככה המצב תתחיל בפלוס קלורי של 1000 קלוריות,חשבתי ש1600 זה הbmr אחרי הכפלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אוקיי תודה רבה אני מתחיל להרכיב תפריט
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך את עזרתכם בהרכבת תפריט למסה | masterpeaice | תזונה ותוספים | 1 | 03-11-08 16:04 |
עזרה בהרכבת תפריט | yoav23 | תזונה ותוספים | 1 | 12-10-08 16:43 |
צריך עזרה בהרכבת תוכנית אימונים | darkstar | אימונים | 4 | 11-06-08 14:18 |
עזרה בהרכבת תפריט מסה | bundy | תזונה ותוספים | 11 | 17-05-08 15:09 |
עזרה בהרכבת תפריט אכילה | Toni97 | תזונה ותוספים | 8 | 02-10-07 15:29 |