|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בזמן האחרון אני לא יכול לבצע מתח טוב,מה זאת אומרת?.
אני מחליק מהמוט, אני מגיע למצב שאני עושה 10 חזרות בלבד שאני מבצע את שני החזרות האחרונות עם האצבעות. כל היד שלי מחליקה ורק האצבעות שלי נישארו על המוט. עכשיו זה לא שאאני לא יכול יותר,ו-10 חזרות זה המקס' שלי. היד שלי פשוט מחליקה. מגנזיום קצת קשה לשימוש,משום שאני עושה גם הרבה תחרויות בבצפר מי עושה מתח הכי הרבה. פעם אחת בלבד הצלחתי לבצע 20 חזרות מבלי שהיד החליקה. יש פתרון לזה?!!??!!. ![]() ![]() ![]() חג שמח ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כפפות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שים לב לאחיזה, בד"כ אתה נוטה לשכוח ופשוט מפעיל מאמץ לעלות, גם לי זה קרה עד לא מזמן
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי זה קרה יש מצב שהמוט יותר מידיי עבה?
אני עברתי במכון למוט דק יותר ואין את הבעייה..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() למה לבחורות זה כן טוב?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מממ...כן,יכול להיות שהמוט טיפה עבה..
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שום רצועות
תעבוד על האחיזה 2-3 פעמים בשבוע
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה זאת אומרת לעבוד על האחיזה?.
לנסות להישאר כמה שיותר זמן על המתח ללא פעולת עלייה וירידה?
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() אולי עלית במשקל......סתם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
סמל מין
|
![]() למה סתם זאת גם אפשרות, אם הוא עלה באופן די משמעותי 3-4 שקילו ואולי יותר אז כן זה משפיע מבחינת היכולת להרים את עצמך במתח... אני חושב שזה עניין של אחיזה שמגביל גם אותי אבל אני עובד על זה נקווה להשתפר בהקדם
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() היד שלך לא תחליק סתם כי בא לה, יש לזה 2 סיבות אפשריות:
a) האחיזה שלך מתחלשת עם החזרות ובגלל זה אתה משחרר b) זעה, יותר רטיבות בכף היד~האחיזה נחלשת תיבדוק מי מהם הוא הנכון, למרות שהניחוש שלי הוא b אם טעיתי וזה A, תתחיל לעשות דדליפט אם עד עכשיו לא עשית, יועיל.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היד שלי לא הייתה מחליקה מהמוט. אני מבצע דדליפט, ואם זה מהזעה,איך בעבר לא הייתי מחליק מהמוט?.
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() האחיזה שלך חלשה(בעבר הצלחת לעשות את מה שאתה מנסה עכשיו? 10 חזרות ו2 סטים?), תעשה דדליפט זה ישפר לך אותה, ובלי שום קשר תעשה דדליפט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זאת אומרת?. 8 חזרות רגילות אני עושה בלי שום בעיה עם יד מלאה על המוט. בחזרה התשיעית היד מחליקה ובעשירית אני מבצע אותה בקושי רב עם החלק העליון של האצבעות.
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() קרה לי את אותו הדבר ו2 האפשרויות שja rule כתב וגם השמנה במקרה שלי זה לא נכון.
אני כמוך, הייתי עושה הרבה ובאחרונים הייתי צריך לסדר את כפות הידיים. אצלי הבעיה הייתה באחיזה-במיקום של היד על המוט. מאז שהבנתי איך היד יכולה להתמקם על המתח טוב הצלחתי לעשות מתח יפה בלי לדאוג כל שניה שהיד תחליק. המלצה שלי, לפני שאתה ישר "זורק את עצמך" למתח תמקם את הידיים נכון. (אני רואה הרבה פעמים במכון שאנשים פשוט זורקים את עצמם ואז באחרון יוצא להם מאין נפילת זיגזג :/ מהמתח.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש את הבעיה הזאת !
אני כל הזמן מחליק ! איך פותרים את זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש תופעה דומה ..
יש לי כפות ידיים קטנות יכול להיות בגלל זה . אני מבצע דדליפט. שונא כפפות. קורה לי בזמן הביצוע של המתח, יש לחץ כבד על האצבע הגדולה ("משולשת") ממש בקצה האצבע אפילו בציפורן. מישהו ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה מעצבנת.. | avishav1 | תזונה ותוספים | 4 | 17-08-09 23:04 |
בעיה די מעצבנת. | custello | תזונה ותוספים | 5 | 23-09-08 14:00 |
בעיה מעצבנת | Leo | פיתוח גוף-כללי | 29 | 25-06-07 14:29 |
בעיה מעצבנת!! | DarkGulis | תזונה ותוספים | 2 | 20-11-06 19:54 |