|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() 1) יש לי מגן ברכיים של גנוטריין כזה http://www.bauerfeind-orthopaedie.de...e=5488&Thumb=1
כמה זמן המגן הזה יכול להחזיק עד שאצטרך לקנות חדש? 2) כבר כמה זמן שאני מרגיש שהכפות רגליים מתעייפות מהר מדי וגם כואבות מהר יותר מאשר שאר חלקי הרגל...לפעמים יש כאבי מאמץ כאלה כבר אחרי הליכה קצרה (כמו כן גם בגדנ"ע שהייתה לי לפני שנה סבלתי מכל העמידה והיה לי אדום בכף רגל) האם זה קשור לזה שאין לי מדרסים? פעם המליצו לי כשהייתי קטן לקחת מדרסים, אבל מעולם לא הייתה לי בעיה כלשהי
![]() |
#2 |
פיזיותרפיסט B.P.T
|
![]() הי,
לגבי הגנוטריין - אורך החיים שלו תלוי בתדירות השימוש, אבל העמידות שלו לרוב היא טובה והוא יכול להחזיק שנים - -חשוב לשים לב באם המתח (יכולת ההחזקה שלו את הברך) יורד או פוחת. לגבי הכאבים - מאוד יכול להיות שהתלונה שלך יכולה להיות מוקלת עד להיפתר לחלוטין ע"י מדרסים שמותאמים לך - שכן תמיכה נכונה ומתאימה, יכולה להקל בעיות ב"קומות העליונות" - שוקיים, ברכיים ואף ירכיים וגב תחתון. עופר
![]() |
#3 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
האם זה בסדר? אני לא מאמין שיש לי אחריות עליו, קניתי אותו לפני מס' חודשים
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלות בנוגע לחיטוב,המון שאלות | rosilio | תזונה ותוספים | 20 | 21-04-09 20:05 |
שאלות|כמה שאלות על אימונים.. | pOOnch | אימונים | 6 | 15-01-09 19:43 |
שאלות| כמה שאלות על חלבונים, פחמימות ועוד.. | dani571 | תזונה ותוספים | 3 | 04-06-08 22:51 |
2 שאלות ( כןכן גם אני שואל שאלות;] ) | BXL | אימונים | 7 | 11-02-08 20:38 |
כמה שאלות | mike | אימונים | 1 | 31-07-07 23:09 |