|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם..
אני מתאמן קרוב ל4 שנים היה לי הפסקה רצינית בזמן הגיוס ואז שהסתדר המצב חזרתי להתאמן מסודר. אני מתאמן בבית יש לי ספה משקולות וכל מה שצריך ככה שאין לי מי שיבקר אותי ואת התוכנית שלי אם אני עושה משו לא טוב וכו. אני נמצא בתוכנית a'b מרוצה ממנה מאוד a- חזה 3 סוגי תרגילים 10x5 יד אחורית 3 סוגי תרגיל 10x5 b- יד קדמית 3 תרגילים 10x5 גב 2 תרגילים 10x5 בגדול ימי שלישי אמור לעשות מנוחה.. עכשיו השאלה שלי היא כזו.. ראיתי תוצאות יפות מאוד בחודשים האחרונים אני אוכל נכון והרבא חלבונים בבוקר בערב ואחרי אימון + שותה אבקת חלבון מתאמן חזק וישן בערך 7 שעות בלילה. אני העלתי יפה בחודשים האחרונים גם במשקל וגם בהקיף יד שעומד כרגע על 39 עכשיו בחודש וחצי האחרון ראיתי שאני לא עולה במשקלים תקוע על אותו משקל של חזה וידים חוץ מיד אחורית העלתי משקל וראיתי שהקיף היד תקוע כבר חודש וחצי רציתי לדעת עם זה אימון יתר ? להזכיר שבגלל הזמינות שלי למשקולות בגלל שזה בבית שלי אז אני מתאמן כל יום חוץ מיום אחד או שישי או שבת שלא מתאמן האים זה נכון לעשות ככה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שחכתי לציין שבתוכנית a אני עושה כתפיים 2 תרגילים 10x5
רציתי לדעת אם זה אימון יתר? בגלל מה זה יכול להיות ? לא מספיק שינה? מתאמן הרבא ? הרבא סטים ? תודה מראש.! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() איפה יש פה רגליים בדיוק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() רגליים אני אף פעם לא התאמנתי יש לי רגלים סבירות כי אני רץ מדי פעם אני שונא לעבוד על רגליים....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט. עכשיו.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט זה מה שיעזור? בגלל זה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חבל שאתה לא מאמן רגלים,באמת חבל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() למה? כפרה עלייכם אולי תתנו לי תשובות נורמליות במקום להגיד חבל חבל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כי ריצה זה לא מספיק ובלי לאמן רגליים אתה תיצור חוסר פרופורציה בין הפלג גוף עליון לפלג גוף תחתון.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך מכל מי שממליץ על רגליים בכוח, אני כן עושה רגליים אבל גם אני הייתי בסרט שלך אתה לא רוצה להיות בודי בילדר ולא רוצה להראות כמו אחד כזה אם אתה לא מאמן רגליים אתה סתם רוצה חזה יפה ויד שתרשים כוסיות בים...מה שאומר שלא תרצה יד ענקית שתראה לא פרופורציונאלית ליד פלג הגוף התחתון שלך, עכשיו גם נתתי לך חומר למחשבה לגבי להתחיל לאמן רגליים וגם אולי אולי קלעתי למה שאתה באמת מרגיש.
בכל אופן אחי אם אתה תקוע עם ההיקף יד תוריד קצת סטים אתה עושה 15 סטים זה המון! תוריד חזרות ותעלה משקל גם 10 חזרות זה סביר אבל אם אתה יכול להעלות משקל ולהוריד חזרות אז עדיף, אולי גם התרגילים שאתה עושה פחות יעילים מתרגילים אחרים תפרט פה מה אתה עושה.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני שאלתי משו אחר עזבו את הרגלים אני שאלתי אני אני נמצא באימון יתר לא בקשתי ביקורת על הרגליים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שום אימון יתר, סתם נפח אימון מוגזם.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח איזה רגליים מגעילות,
בכל אופן פותח האשכול עניתי לך בהודעה שלי כנראה לא קראת עד הסוף.
![]() |
#15 |
סמל מין
|
![]() הסממנים לאימון יתר הם:
1. ירידה בכמות ההורמון הגברי (טסטוסטרון). 2. עייפות מרובה. 3. ירידה במשקל גוף. 4. חוסר ריכוז. 5. חוסר תיאבון. יש עוד אבל אין לי כוח לכתוב את הכל... בקיצור אם אין לך אותם סביר להניח שאתה לא באימון יתר, פשוט נפח גבוהה כמו שאמרו.
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה קשור כוסית נשמה מה לא הבנתה שאני מעדיף לא לעשות את התרגיל הזה כי גם הוא לא תרגיל ש״בולט״ וגם כי הרגליים שלי מתעייפות מהר וסתם כואב אז מעדיף לא לעשות משקולים שלי מה כוסית פה אתה ידע כמה אני מכיר שלא מאמנים רגליים רק רצים או משו כזה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() נו מה אתה יענו מחזק אותי. אתה כוסית, חלש אופי,עצלן, ובנוסף גם מסכן כי אתה מתאמן רק על שרירים שאחרים יכולים לראות ואתה מה שאנשים חושבים עליך זה עניין של חיים ומוות אצלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם כדאי לשלב מספר מוצרים לפני אימון ואחרי אימון ? | ISnocs | תזונה ותוספים | 30 | 21-09-09 16:39 |
כמה קופסאות טונה במים מומלץ לאכול ביום עם אימון או יום ללא אימון? | Arkadi.Kr | תזונה ותוספים | 13 | 18-01-09 08:54 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |