|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: Forma
|
![]() אני הייתי בפגישת ייעוץ בישראל בודי ,האחרונה שלי היתה לפני חודשיים בערך ,מאז אני עובד עם אותה תוכנית אימונים ואותו תפריט, זה התפריט:
בוקר: כוס חלב 1% עם קרונפלס ללא סוכר כמובן + 10 שקדים או אגוזי המלך. צהריים: אורז מלא/פסטה מחיטה מלאה/תפוח אדמה + טונה במים/חזה עוף/חתיכת סטייק ללא שומן + 2-3 ירקות. ביניים: שתי פרוסות לחם מלא + 4 פרוסות פסטרמה וירק כלשהו + כפית טחינה. ערב: חביתה/ביצה קשה (אחת שלמה אחת בלי חלמון)+גבינה 3% חצי גביע כל ארוחה + 3 פרוסות לחם מלא + ירקות וכף שמן זית. לפני השינה: יוגורט ביו 1.5% עם 10 שקדים או אגוזי המלך. אמרו לי שהתפריט גרוע, אין לי מושג למה קיבלתי אותו בישראל בודי.. לא משנה אני יתאים לי תפריט מתאים אם נראה לכם, ותנו לי טיפים לגביי התפריט אם אפשר... קיצר זה המדידות האחרונות: משקל:77.5 גובה:1.83 היקף יד קר:37 אימונים: ארבע פעמים בשבוע.. אני שואף להגיע ל90-95 קילו, ואני מאוד מאוד משקיע בתפריט הזה, וניהיה לי בלאגן לא נורמאלי... אני רואה שאנשים פה אוכלים ארוחה שלמה בבוקר ואני אוכל דגנים עם חלב, מדברים פה על טוסטים וגבינה צהובה ואני לא נוגע בזה..מישהו יכול להסביר לי מה הולך פה??? ולמה בייעוץ בישראל בודי נתנו לי תפריט כזה??? ואגב, אפשר לשלב שיבולת שועל עם התפריט הזה? |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אני צריך ממכם עזרה | shahar761 | תזונה ותוספים | 3 | 14-12-07 13:36 |
היסטוריה א' - צריך עזרה ממכם | The Iron Man | פיתוח גוף-כללי | 73 | 26-05-07 22:25 |
צריך עזרה ממכם חבר'ה | ISR | פיתוח גוף-כללי | 1 | 20-05-07 18:35 |