|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו אני יודע שיגידו ליתחפש חיפשתי וחיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית
אז ככה אני כל השבוע מיום ראשון עד שבת אוכל ביום 100 גרם פחמימות אם נגיד אנ קובע שיוםשבת להעמסה ואוכל פחמימות בלי סוף ומעט שומן וחלבון זה לא ייפגע בכל מה שעשיתי במשך השבוע כי אני מרגיש שביום העסמה אני עולה כמה קילו וכל החיטוב של השבוע נהרס וחוזרת לי קצת כרס בקטנה... הא חיב העמסה או שאפשר לחיות על 10 גרם פחמימה למשך זמן ארוך כי אני מרגיש שביום של העמסה הכל נהרס כל החיטוב אז מה לעשות תודה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() העמסה לא פוגעת בחיטוב,אדרבא,היא נחוצה ולדעתי היא חובה.
אחרי שבוע של דילול פחמימות,ירידה במטבוליזם וירידה ברמות הורמונים שונים,ההעמסה מחדשת מאגרים,מעלה מחדש את המטבוליזם והפרשת ההורמונים החיוניים חוזרת לתקנה,שלאחר מכן החיטוב ימשיך לזרום. הרבה אנשים "נתקעים" בחיטוב וסיבה עיקרית לעצירה היא שלילת העמסה. ועזוב את זה שבפן הפסיכולוגי זה בכלל שומר עליך חי וקיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה על התשובה אחי אז ככה יש לי עוד כמה שאלות קטנות
. נאמר ואני שוקל 75 ואני אוכל כל יום 100 גרם פחמימות האם זה בסדר לעשות אחת ל 7 ימים העמסה ?כאילו נגיד מיום ראשון עד שישי אני אוכל ביום 100 גרם פחמימות ונימצא במאזן שלילי ואז ביום שבת עושה העמסה זה בסדר? ועם כן כמה פחמימות לאכול ביום זה והאם אפשר לאכול הכל כולל שוקולודים ומאפים וחטיפים וכ"ו והאם לעשות את ההעמסה ביום של אימון או יום בלי אימון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני בחיטוב בתפריט היומי שלי יש 100 גרם פחמימה + 3 אימוני אירובי בשבוע
אני רוצה כל יום שבת לעשות העמסה אבל אין לי מושג איך לבנות את התפריט העמסה כי אני כל השבוע מתחרפן מהמאה גרם פחמימה חושב כל הזמן על שבת שיגיע חחחחח האם זה בסדר נגיד ביום העמסה לאכול איזה חטיף סניקרס וטוויקס אחד ופיצה כמה משולשים ואיזה באגט שווארמה או שאני יהרוס את החיטוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך עזרה בנוגע למתמטיקה, תודה! | Guy_Malka | פיתוח גוף-כללי | 3 | 13-07-08 23:57 |
אני צריך עזרה בחישוב קלוריות תודה לעוזרים | דקר | תזונה ותוספים | 2 | 07-01-08 16:25 |
תוכנית Ab צריך הרבה עזרה !! תודה רבה לכם מראש ! | pimp | אימונים | 6 | 22-06-07 21:47 |
צריך עזרה ... תודה לעוזרים :> | linens | תזונה ותוספים | 11 | 01-06-07 18:59 |
מה דעתכם? צריך עזר ויעוץ... | ROTEM36 | אימונים | 2 | 01-03-07 23:33 |