|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אני לא רוצה לעשות עכשיו ss אז אל תשגעו אותי!
קראתי שאימון ab צריך להיות ככה: אימון a - חזה כתפיים יד אחורית בטן אימון b - גב רגליים יד קדמית בטווח של 5-7 סטים לשריר גדול ו1-3 סטים לשריר קטן. עכשיו אני רוצה לעשות את זה שלושה ימים בשבוע, ככה: Axbxaxx או bxaxbxx אז התוכנית הזאת מתאימה?: ( לקחתי את התוכנית מאיזה אתר ) a חזה: לחיצת חזה 3x8 פרפר 2x10 כתפיים: לחיצת כתפיים 3x8 יד אחורית: פשיטה בכבל 2x10 בטן: כפיפות בטן 3x12 b גב: מתח 3x8 מסור 3x10 רגליים: סקוואט 3x8 מכרעיים 2x10 ( את המכרעיים עושים עם מוט או עם דאמבלים? ) יד קדמית: כפיפת מרפקים 2x10 מה צריך לשפר בה? והיא מתאימה למאסה? נתונים: גיל: 14.9 משקל: 57 גובה: 171 ס"מ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תעשה חזה עם בייספס ורגליים
גב כתפיים ובייספס 9 לגדול ו6 לקטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תלא רוצה לעשות ss הפסד שלך, בסך הכל זה התוכנית שתקדם אותך הכי מהר במשקלי העבודה בזה תיהיה בטוח. בנוגע לתוכנית שלך היא בנויה טוב. תסתכל כי שינתי כמה דברים שתיהיה טובה בהצלחה ותאכל הרבה ותעלה משקלי עבודה. ד.א תאימון B תתחיל מאימון רגליים ולא מהגב.. רגליים-גב-יד קידמית חזה-כתפיים-אחורית זה הסדר של התרגילים, תמיד מתחילים תאימון מהשרירים הכי גדולים בגוף. נערך לאחרונה על ידי SuperHero, 21-01-10 בשעה 22:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מתחילים מהשריר שרוצים לתת לו דגש אם כבר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תודה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני הייתי הופך את זה ל ABC 3 פעמים בשבוע
a: חזה כתפיים טרי b: גב בי בטן c: סקוואט דדליפט תרגיל להאמסטרינג (לא כפיפות)
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מזה האמסטרינג?
|
![]() |
![]() |