|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אולי אני סתם לחוצה, אבל זה הגיוני שאחרי שאני שותה גיינר (4 סקופים ביום) אני קמה בבוקר עם כאבים בכל הגוף? זה כנראה כי הגוף קצת מתרחב כי אני מוסיפה משקל אבל זה הגיוני שזה כל כך יכאב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא הגיוני, לכי להיבדק
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר כאב אולי מהאימונים?
אולי התאמנת קצת יותר מידי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא אין קשר לגיינר אל תדאגי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יכול להיות שהגוף פשוט רעב? יש כאבים של רעב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פירשתי את זה כאילו הגוף פשוט נמתח מהעליה במשקל, אני מקווה שזה באמת מה שזה ושאני לא שאננה מדי.
תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שאת לא רגילה לכמות מסוימת של אוכל שהתחלת לאכול יותר,התחלת לאכול יותר הבאנתי לפי מה שאת רשמת בגלריית גולשים שאת מחלימה מאנורקסיה.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה למה לך לדאגות מיותרות ולהסתפק בתשובה לא חד משמעית? לכי לרופא גם אם אין לך כלום בשביל הרוגע שלך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לכי לרופא אל תסתמכי על מה שנאמר/יאמר פה,לפי דעתי אין קשר לגיינר בכלל היוועצי עם הרופא ואל תתעלמי.(לא רוצה להפחיד אותך או משהו חס וחלילה אבל עדיף לא לקחת סיכון ולדחות דברים כאלה)ד'א אולי חסר לך ויטמינים משהו
ד'א את קמה כל בוקר עם כאבים?כל בוקר אחרי גיינר? רפואה שלמה ולילה טוב.
![]() נערך לאחרונה על ידי DanielP, 04-01-10 בשעה 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עד עכשיו צרכתי 2 סקופים ואתמול עליתי ישר ל4 ופשוט קמתי בבוקר וכל נגיעה הכי קטנה בכל מקום בגוף פשוט כואבת. זה מרגיש כמו מתיחה של רקמות או משהו כזה, זה הכי הגיוני כי זה ממש בכל הגוף ולא רק באיזור אחד.
ליתר בטחון אני אקח רק 3 סקופים היום ואם זה ימשיך גם מחר אני אקבע תור לרופא. תודה רבה כולם |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מומחה גדול, אבל אולי הגוף פשוט בשוק בגלל שאת היית בתת במשקל, כלומר צרכת כמות קטנה מאוד של קלוריות ביום, ועכשיו את עם 4 סקופים של גיינר שזו כבר כמות די רצינית באופן יחסי.
קחי את זה בערבון מוגבל כמובן, אני לא מתיימר להיות מבין גדול בתזונה, אני סתם אוכל כל מה שאני רואה חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אל תגזימי עם הגיינר, מעבר לעובדה שזה יקר, רצוי שגם עליה במשקל תעשה בצורה מבוקרת ולא ב"בום".
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לכבוד עליה 20 ק"ג. | lironsD | גלריות הגולשים | 47 | 09-10-09 18:37 |
עליה בשומן =עליה בכח ,למה | ספונסר | תזונה ותוספים | 1 | 02-05-09 16:31 |
2 תמונות חדשות לכבוד עליה ל62 קילו (20 סה"כ עליה) | Furious1988 | גלריות הגולשים | 19 | 07-02-08 15:34 |
החווית שומן הזאת אמורה להיות Big? | 2pac2 | פיתוח גוף-כללי | 0 | 19-09-07 17:45 |
ככה אמורה להראות הקופסא..? | slim shady | תזונה ותוספים | 16 | 12-11-06 18:45 |