|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1)אם אני קם בבוקר ויש לי משמרת לילה ועד המשמרת אני מכניס את כל הערכים שאני צריך אז אפשר לא לאכול בלילה?
2)אחרי המשמרת שזה בעצם לפני שהשינה צריך לאכול? אם אני לא אוכל זה ייצא 16 שעות בלי אוכל. 3)אם אני אוכל אחרי המשמרת זה ייחשב ארוחת לילה או ארוחת בוקר? כאילו אחרי שאני קם אני יחשיב את הארוחה שאכלתי בתור ארוחת בוקר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זמן הארוחות לא משנה,מה שמשנה זה הערכים בסוף היום.
אתה יכול להיות גם 40 שעות בלי אוכל(בהנחה שאכלת פחממות לפני) ולא תפרק גם גרם 1 של שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז אני יכול לאכול אחרי המשמרת (לפני השינה) שזה 7-8 בבוקר ולישון ולהחשיב את זה כארוחת בוקר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() ארוחת בוקר תהיה אחרי שתתעורר.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז אם אני הולך לישון ב8 בבוקר וקם ב4 בצהריים אז אני צריך להכניס את כל הערכים אז שאני יחזור לישון גם אם זה עוד 6 שעות?
ומה זה משנה אם את הארוחה שלפני השינה (אחרי המשמרת) אני אחשיב כארוחה ראשונה-ארוחת בוקר ? כי בכל מקרה בארוחה שלפני המשמרת הכנסתי את הערכים של היום שלפני. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ארוחה בלילה במקום לחם קל | dietman | תזונה ותוספים | 1 | 25-09-07 18:33 |
ציט בלילה | shalom1 | פיתוח גוף-כללי | 21 | 31-08-07 19:51 |
ארוחה אחרי אימון = ארוחה לפני השינה? | ShaySE | תזונה ותוספים | 3 | 07-08-07 18:21 |
בשר בלילה | CatDog | תזונה ותוספים | 26 | 13-04-07 12:13 |