|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממש מתחיל במכון כושר ורציתי לדעת על איזה מכשירים (של משקולות וכל אלה) להישתמש..
תראו לי מכשירים פשוטים וכמה לעשות במשקל (אני לא ממש חזק אז על איזה משקל לעשות) וכמה סטים לעשות וכמה בכל סט).. אם תוכלו תביאו גם תמונה של המכשיר שאתם מיתכוונים אליו כי אני לו יודע ומבין בזה... תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שאל את המדריך
הוא בדרכ לא ינשך תעלה לפה אחרי זה את התוכנית שתקבל לחוות דעת
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טוב..
אבל ממה ששמעתי הם בדרך כלל לא מבינים מספיק טוב לא? (למרות שאני מאמין שהוא יביא לי משהו פשוט שלא יהיה בעיות עם זה...) ותגידו למישהו שהוא מתחיל כמה זמן מור להיות כל האימון של המשקולות?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בגלל זה אמרתי תעלה לפה את התוכנית על מנת לקבל את החוות דעת, כי לא ידוע לי על איזה מדריך תיפול
ואימון לא יותר מ50 דק' שעה
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך עזרה בגיוון של תרגילי חזה עם מיטת משקולות.. | 4roxe | אימונים | 2 | 22-01-09 22:57 |
צריך את המחקר שמשקולות לא פוגעות בגדילה | BXL | פיתוח גוף-כללי | 10 | 07-03-08 01:16 |
צריך כפפות לאימוני מישקולות | ido:] | פיתוח גוף-כללי | 0 | 06-11-07 22:57 |
צריך ממכם עזרה דחופה-משקולות לרגליים | d-undertaker | פיתוח גוף-כללי | 16 | 02-11-07 19:09 |
צריך ספת משקולות | Make_Party | אימונים | 3 | 16-09-07 17:44 |