|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להתחיל להשתמש בקריאטין, אפשר המלצה לסוג טוב? שמשהו נסה או יודע...תודה רבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קריאטין מונו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() למוצר קוראים קריאטין מונו או זה סוג קריאטין?
ותודה אחי. http://israelbody.org/Index.asp?Arti...yID=146&Page=1 המוצר הזה אתה מתכוון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן...זה קריאטין מונו , תישמע אתה יכול ליקנות קריאטין של ינוברסל או קריאטין של דודה שלי הוא זול יחסית לאופטימום וזה רק קריאטין כול עוד יש עליו תו תקן הכול בסדר.
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 28-11-09 בשעה 17:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואם אפשר הסבר של איך משתמשים בו וכמה פעמיים ביום בלי אימון ועם אימון. תודה חבר'ה. נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 28-11-09 בשעה 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר להעלות לאתר הזה תוספים מיתחרים ,יעיפו את הקישור .
תירשום בגוגל קריאטין יונברסל או קריאטין של דודה שלי
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 28-11-09 בשעה 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הקריאטין מונו של אופטימום הוא מוצר טוב? עזוב את הכסף, זה עניין אחר כבר. ועוד פעם, אפשר שתסביר לי רגע איך וכמה מומלץ להתשמש? תודה אחי. נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 28-11-09 בשעה 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן אופטימום ניחשבת אחת מהחברות הכי מובילות כרגע בשוק. אתה יכול לעשות העמסה..(לא חייב*)שזה אומר שבוע שלם לקחת 20 גרם קריאטין (4כפיות ביום לאחר כול ארוחה) כנ'ל ביום בלי אימון... ואחרי זה פשוט 5 גרם לפני אימון (שעה )ובתוך השייקר לאחר האימון. ואתה לא חייב לעשות העמסה,אתה יכול בלי העמסה פשוט 5 ליפני 5 אחרי.
![]() |
![]() |
#9 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() עוד משתמש שיעבור על החוקים ועוד בצורה מודעת כמו שor 17 עשה יעוף לכל הרוחות!!!!
לפותח האשכול קח כל יום 5 גרם קריאטין עדיפות שלי כשעה לפני האימון על בטן ריקה יש כאלה שמעדיפים בימי אימון לקחת עוד 5 גרם אחרי האימון בד"כ נהוג לשלב עם פחמימה עם א"ג גבוה לשיפור ספיגה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() 5 גרם לאחר אימון ו-5 גרם לפני אימון עם פחממה זמינה? ויש לי גם אבקת חלבון, אז אחרי אימון לשים את ה-5 גרם בתוכה? למרות שכתוב רק 5 גרם ביום...אבל זה בסדר יותר?
ואם אפשר בערך לדעת לכמה זמן יספיק לי הקריאיטן של אופטימום 600 גרם? ותודה יאיר, מצטער אם עברתי איכשהו על חוק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אל תשים את הקריאטין בתוך השייק...יעכב את הספיגה קח על בטן ריקה תחשב כמה גרם אתה לוקח ביום חלקי המשקל
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא הבנתי רגע, אתה אומר לחלק את ה5 גרם לשתי מנות של 2.5 גרם...? תודה רבה על העזרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() פשוט שתה את זה לפני שאתה שותה את השייק...הנה לך בטן ריקה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() לא....
שעה לפני האימון אתה לוקח 5 גרם עם נניח תמרים ומיד אחרי האימון עוד 5 גרם עם נניח....תמרים ורבע שעה אחרי זה שותה את החלבון זה באמת לא מסובך
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() מה למה?
למה 10 גרם? או למה החלוקה הזאת? או למה לא בתוך השייק? למה מה?!אתה מתסבך אותי חח
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חח אז לוקחים 10 גרם???!?!?
![]() אני מבין את החלוקה של מתי ושל איך..אבל 10 גרם ביום אז? וביום ביל אימון רק 5? ותודה אחי. וגרך אגב לוקחים את זה עם מים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
מים עם סוכר גם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לזה חומציות כלשהי שתהרוס את האפקט? עם מים זה גורם לי לבחילות.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קריאטין מונו מול קריאטין פורמולה - מה עדיף? | CoBrA-MaN | תזונה ותוספים | 11 | 31-03-09 10:43 |
רבאק הקריאטין הזה... קריאטין וסוכר ענבים. בעיה. | Baron | תזונה ותוספים | 8 | 22-12-08 08:23 |
מחפש מחקר שמשווה בין קריאטין טהור לפורמולות קריאטין | ohad1011 | תזונה ותוספים | 23 | 07-03-08 12:17 |
אם אני פעם ראשונה לוקח קריאטין על איזה קריאטין אתם ממליצים? | ilw | תזונה ותוספים | 4 | 07-12-07 15:43 |
קריאטין אתיל אסתר vs קריאטין מונו | Psychopath | תזונה ותוספים | 27 | 06-10-06 08:16 |