|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: יוסי
עוסק ב:: פיתוח גוף
|
![]() שלום,
נתונים שלי : גיל - 18.5 גובה - 1.71 משקל - 85 ק"ג ותק באימונים - 4 שנים להלן תוכנית היאמונים... - חזה : לחיצת חזה ישר - 4x10 לחיצת חזה שיפוע חיובי- 4x10 לחיצת חזה שיפוע שלילי - 4x12 פרפר - 4x12 כתפיים : הרחקה לצדדים - 4x10 כפיפות כתף - 4x12 הרחקה אופקית - 4x12 גב : פשיטת כתף - 3x12 פולי רחב - 4x10 פשיטת כתף במכונה - 3x15 ידיים : פטיש - 4x10 כפיפת מרפקים במוט - 3x15 פשיטת מרפק בתמיכה - 4x12 פשיטת מרפק פולי - 3x15 בטן : כפיפות בטן - 4x25 נ.ב - אני מתאמן על כול 15 - התרגילים האלה באימון אחד. מה אתם אומרים על התוכנית הזאת? תודה-רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() נוראית לא מאוזנת לא פרופורציונלית בחירת תרגילים זוועתית לגב לכתפיים
ומהזה הנפח המטורף הזה?!?!?!?!?!?!! זה אימון של קרוב ל 6 שעות!!!!! תגיד לי אתה צוחק?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() נראה לי יש לו יד 50.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחח בדיוק חשבתי על זה
אחלה תכנית אחי . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איזה טרול
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ל- Scylla , למה אתה מתכוון? ( יד 50 ) ? ל- Cortex , זו אחלה תוכנית? הרי hypertrophy לא היה מרוצה ממנה... תודה, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() תוכנית אדירה! אימצתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מתאמן 4 שנים מה המשקלי עבודה שלך אם אפשר לדעת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() שלום,
ל- ao-ao , משקלי העבודה שלי זה תלוי באיזה תרגילים אני עובד, אני יכול להגיד לך כמה תרגילים אם תפרט יותר את השאלה שלך אני גם יתן תשובה יותר מדויקת... לחיצת חזה - 100 \ 80 ק"ג. לחיצת חזה בשיפוע - 50 ק"ג. פרפר - אני לא ממש שם לב כי אני רגיל להרים את המשקל הזה בלי להסתכל אבל אם אני זוכר כמעט כול המשקל. אפשר לדעת למה אתה שואל מהם משקלי עבודה שלי? ובגדול איך התוכנית האימונים שהמאמן בנה לי? בברכה, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי המשקלים שלך אני רואה שלא מיצית את ה4 שנים שעבדת בחדר כושר אני מצטער להגיד לך... שאלתי מה המשקלים כדי לראות מה המצב שלך ועקב זה שלא רשמתה לי את התרגילים סקוואט/דדליפט/לחיצת כתפיים עם מוט(מילטרי) אני מניח שאתה לא עושה אותם אני צריך לדעת מה המטרה שלך ואם אתה מוכן ללמוד תרגילים חדשים תכתוב מה המטרה שלך(עלייה במאסה,כוח וכו') ונוכל להמשיך הלאה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ל- ao-ao. בתרגיל לחיצת חזה בדרך כלל אני מרים 80 ק"ג 3 סטים של 8 חזרות, אבל אם אני מרגיש שאני יכול לתת יותר אני מרים 100 ק"ג סט 1 חזרות 1 או 2. נכון, אתה צודק, שאני לא מיציתי את ה- 4 שנים שהתאמנתי במכון כושר, ( דרך אגב שנתיים גם התאמנתי על אותו תוכנית אימונים ). את התרגילים האלה - סקוואט, דדליפט, לחיצת כתפיים עם מוט (מילטרי) אני לא יודע מה זה התרגילים האלה אפילו את התרגילים לרגליים שאני מכיר זה פושטי ברך, מכרעיים \ לאנ'ים לא יותר מזה, נכון אני לא עושה אותם. אני מוכן ללמוד תרגילים חדשים, המטרה שלי היא עלייה במאסה וגם כוח אם זה הולך ביחד אני לא ממש מבין... ותודה לך על העזרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לי נראה שאתה טרול.....
תתחיל לקרוא מאמרים כי אין מה לתקן בתכנית הבסיס שלה גרוע
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ל - hypertrophy , קראתי מאמרים רבים בנושא זה אך ללא הועיל, למה אתה מתכוןן שאתה כותב שתוכנית הבסיס שלי גרועה? אתה מתכוןן לתוכנית אימון שהעלתי פה באתר? ויש לי שאלה קטנה : מה זה בישבילך "טרול"? בברכה, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() טרול = מישהו שבא להסתלבט.
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה אומר נתתי לך נתונים? בברכה, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני אומר שתלמד את תרגילי הבסיס
סקוואט דדליפט פרס ובנץ' אם אתה רציני תוריד/תקנה את הספר starting strengh ותלמד משמה את התרגילים (זה באנגלית) אם האנגלית שלך חלשה או כל סיבה אחרת תכנס ליוטיוב ותירשום mark rippetoe ואת אם השם של התרגיל לדוגמא: mark rippetoe deadlift ותראה שמה את ההסברים שלו עדיף בהרבה לקרוא את הספר אחרי שתלמד את התרגילים תוכל להתחיל starting strength או תוכנית ab עם תרגילים מורכבים בעקרונות של ss בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תודה על ההסבר אך מה אתה אומר על הספר "ספורטולוגיה" של יעקב עזרא? אני מאוד רוצה להשיג את הספר הזה אבל אני לא מצליח... אתה יודע אולי מאיפו משיגים אותו ? תודה, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא מכיר אבל תקרא מה שאמרתי לך
|
![]() |
![]() |