ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 16-11-09, 21:59   #1
skitz125
חבר פעיל

ברירת מחדל שאלה לגבי סגנון אימון- מתאמן כ4 פעמים בשבוע על אותה קבוצת שרירים

שלום,

אני מתאמן כבר מספר חודשים, בין 3-4 פעמים בשבוע, רוב האימונים שלי מתרכזים באותם תרגילים ובאותה קבוצת שרירים (ידיים חזה בטן ומגוון בין כתפיים וגב- לרגליים), ז"א אין אימון שאני לא עבד בו על חזה וידיים, פשוט אם היום עשיתי 3 תרגילים ליידים ואחד לחזה, מחרתיים אי אעשה 3 תרגילים לחזה ואחד לידיים, ולפעמיים 2 לחזה 2 לידיים.
אני רואה תוצאות, אבל יש בי פחד שבחודש האחרון אולי נתקעתי קצת ורציתי לשאול האם התסגנון אימונים הזה תקין והאם יש לכם הצעה טובה יותר, דרך אגב אני מתאמן כ-5 חודשים.
דוד שלי מתאמן כל יום על קבוצת שרירים אחרת אבל משום מה לא מרגיש לי טוב להתאמן על ידיים פעם בשבוע בלבד כשבעצם הם וחזה זה החלקים שאני הכי רוצה להגדיל ולחזק, מה דעתכם?
skitz125 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-11-09, 22:28   #2
hanna666
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלhanna666

כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
שלח הודעה דרך ICQ אל hanna666 שלח הודעה דרך MSN אל hanna666

ציטוט:
פורסם במקור על ידי skitz125 צפה בהודעה
שלום,

אני מתאמן כבר מספר חודשים, בין 3-4 פעמים בשבוע, רוב האימונים שלי מתרכזים באותם תרגילים ובאותה קבוצת שרירים (ידיים חזה בטן ומגוון בין כתפיים וגב- לרגליים), ז"א אין אימון שאני לא עבד בו על חזה וידיים, פשוט אם היום עשיתי 3 תרגילים ליידים ואחד לחזה, מחרתיים אי אעשה 3 תרגילים לחזה ואחד לידיים, ולפעמיים 2 לחזה 2 לידיים.
אני רואה תוצאות, אבל יש בי פחד שבחודש האחרון אולי נתקעתי קצת ורציתי לשאול האם התסגנון אימונים הזה תקין והאם יש לכם הצעה טובה יותר, דרך אגב אני מתאמן כ-5 חודשים.
דוד שלי מתאמן כל יום על קבוצת שרירים אחרת אבל משום מה לא מרגיש לי טוב להתאמן על ידיים פעם בשבוע בלבד כשבעצם הם וחזה זה החלקים שאני הכי רוצה להגדיל ולחזק, מה דעתכם?
שריר גדל במנוחה
ישן 16-11-09, 22:54   #3
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
שלום,

אתה יודע למה שריר גדל?
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-09, 01:01   #4
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

מילא רצון להגדיל את הבייספס אבל למי אכפת אם הוא חזק?
קיצור, אתה עובד לא בפרופורציה, לא הגיוני לתת לשרירי ידיים יותר תרגילים מאשר לחזה גב ורגליים... לא עובדים על אותו שריר יום אחרי יום, השריר לא מקבל מנוחה הוא לא מספיק להבנות מחדש ואתה כבר עובד עליו שוב זאת הסיבה שאתה לא גדל. אתה עובד בנפח בלתי פרופורציונלי ולא יודע מאיפה קיבלת את הרעיונות המוזרים האלה.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-09, 02:35   #5
תום ג'יי
חבר פעיל

הסמל האישי שלתום ג'יי

כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב

ציטוט:
שלום,

אני משוכנע שאם זאת ההבנה שלך לגבי אימונים
ההבנה שלך לגבי אוכל היא דומה

תפרט איך אתה אוכל
תום ג'יי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-09, 02:38   #6
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי תום ג'יי צפה בהודעה
אני משוכנע שאם זאת ההבנה שלך לגבי אימונים
ההבנה שלך לגבי אוכל היא דומה

תפרט איך אתה אוכל
לא שעם הגישה שלו לאימונים זה כל כך משנה

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-11-09, 19:51   #7
skitz125
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
לא שעם הגישה שלו לאימונים זה כל כך משנה
חחחחח יצאתם עליי חבל על הזמן אה...

שמעו, כשהתחלתי להתאמן קראתי מספר מאמרים ורובם טענו שאכן צריך להתאמן כל יום על קבוצת שרירים אחרת אבל אחד אמר שבהתחלה מומלץ לעבוד עם אותה תוכנית שלוש פעמים בשבוע.
אבל כשהתחלתי להתאמן תוך חודש כבר התחלתי לקבל הערות כמו איך גדלת, אחרי 3 חודשים כבר אנשים ממש התלהבו מהקצב גדילה, ועכשיו אחרי 5 חודשים אני 8 קילו יותר והרוב המכריע זה שרירים לא עליתי בשומן הרבה, לא שיניתי את הסגנון אימון כי באמת הייתי מרוצה מהתוצאות, אבל הנה עכשיו אני מרגיש קצת תקוע וטוב שהתיעצתי איתכם.
לגבי האוכל- אני לא מקפיד 100% אבל אני כן דואג לאכול המון ובעיקר דברים טובים, לארוחות בוקר או קערת גרנולה גדולה ואח"כ בוטנים ותמרים, או לחמניה מלחם מלא עם טונה, ארוחת צהריים מאוד בעייתי לי בכל זאת אני בבסיס והאוכל דיי מוגבל שם אבל משתדל לאכול המון פחמימות מורכבות כמו אורז, ומשלב עם זה שניצלים (של צבא כן לא יודע עד כמה הם מאמינים), או קבבים מגעילים של צהל מה לעשות זה מה יש, בין לבין לוקח אבקת חלבוניםwhey gold standart , בערב אני מתאמן ולאחר מכן שוב אבקת חלבונים וחביתה מ6-7 ביצים, עם ירקות ותמרים או בננה. ושעה לפני השינה שוב קערת גרנולה או קרקרים מחיטה מלאה עם גבינה,

אשמח אם תתנו לי הצעות לשפר את התזונה וכמובן אם מישהו יוכל לעזור לי ולייעץ לי בעניין התוכנית אימונים. אני אוסיף שכרגע בראש מעייני עומדות היידים, החזה והבטן, ככה שאשמח אם תתאימו לי את זה כמה שניתן, מתאמן 3-4 פעמים בשבוע.
תודה רבה מראש
ישן 18-11-09, 00:52   #8
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

אתה גדלת כי התזונה שלך טובה יחסית (ככה עושה רושם) וכי אתה מתחיל וכל תוכנית הייתה מקדמת אותך יפה.
הייתי ממליץ למצבך ללהתאמן fbw / ab כאשר הם מבוססים על תרגילים מורכבים וחופשיים (דדליפט, בנץ' פרס, סקוואט, חתירה חופשית, מתח וכו') כאשר יש התמקדות על שרירים גדולים - רגליים, גב, חזה (כן, בסדר הזה) וכתפיים, יד אחורית, יד קדמית - מעט סטים, אם בכלל. (כן, בסדר הזה). אם אתה רוצה כמובן שלהתאמן ss יכול להתאים למצבך מעולה ולקדם אותך משמעותית בכוח שיעזור לך בהמשך הדרך. קח בחשבון שלמידת התרגילים המורכבים במידה ואתה לא מבצע אותם כרגע (ואני מניח שלא, לפחות את רובם) לוקחת זמן וכוללת הרבה הקפדה על טכניקה.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-09, 15:16   #9
Fatboy
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלFatboy

חדר כושר: bline
שלח הודעה דרך MSN אל Fatboy

צורת אימונים שלך יכולה לעבוד עם אתה עובד בעצימות נמוכה-בינונית ברוב האימונים ויש לך גנטיקה טובה מאוד, אבל אפילו אז זה רחוק מאופטימאלי.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U
Fatboy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-11-09, 16:29   #10
skitz125
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי fatboy צפה בהודעה
צורת אימונים שלך יכולה לעבוד עם אתה עובד בעצימות נמוכה-בינונית ברוב האימונים ויש לך גנטיקה טובה מאוד, אבל אפילו אז זה רחוק מאופטימאלי.
אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם תוכנית שיותר תתאים לי למטרת עלייה במאסה,
אני קראתי את כל הנעוצים והאשכולות שמפרטים שם על תוכניות אימונים אבל בכנות אני לא מבין חצי מהשמות של התרגילים שם ואני גם לא יודע מה אופטימלי עבורי,
אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח, חשוב לציין שאני מתאמן בחדר כושר ביתי עם ספת כושר, מולטי טריינר, ספת בטן, ומשקולות. אז אני מאלתר המון אבל זה מה יש.
תגובה