|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי אחד במכון כושר שעושה סקוואט בצורה כזאת ופעם ראשונה שראיתי את זה:
הוא לוקח מוט אולימפי שם בין הרגליים מוסיף משקולות מקדימה תופס את המוט ומעלה ומוריד באותה התנועה של סקוואט רגיל כמו שכולם עושים ראיתם את זה פעם? מישהו יודע איך קוראים לסוג סקוואט הזה? ניסיתי לעשות את זה פעם אחת לראות אם זה עובד אותו הדבר והרגשתי את אותם השרירים כמו שעשיתי בסקוואט הרגיל. פשוט חיפשתי בכל מיני אתרי וידאו שמראים על ביצועי תרגילים ולא ראיתי את זה שם הכי דומה שמצאתי היה זה: (רק שהוא לא עשה את זה על הספסל) זה על אותו העיקרון רק עם מוט http://www.exrx.net/WeightExercises/...s/WtSquat.html נערך לאחרונה על ידי Melamed, 27-10-09 בשעה 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רואה סיבה לעשות את זה במקום סקוואט רגיל.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש הבדל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יכול ליהיות, כמו שיש הבדל בין היי באר, לו באר ופרונט סקוואט בגלל המיקום של המוט,
גם פה המיקום של המשקל יכול להשפיע.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההבדל באמת בין היי באר ללוו באר?
זאת אומרת הביצוע שתיארתי הוא לא ביצוע טוב לסקוואט? חשבתי לאמץ אותו בגלל שאין לי ספוטר במכון וזה הכי בטוח שיש וזה אותו התרגיל רק בצורה שונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ההבדל בין היי באר ללו באר זה שבהיי באר יש יותר דגש על הארבע ראשי מלו באר, בלו באר אתה יכול גם לעבוד עם יותר משקל.
עדיף שתעשה סקוואט רגיל, גם אם אין לך ספוטר אתה יכול לעשות את התרגיל ואם יש לך כלוב במכון אז תעשה את הסקוואט בו.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי כלוב במכון =\
אבל אם אני ירצה לעשות את התרגיל ולהוסיף משקל ופתאום אני לא יצליח להרים את זה תיווצר בעיה.. =\ שוב אני מזכיר התנועה היא אותה תנועה.. אני די בדילמה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה אם אתה יכול לבקש ממדריך שישמור עליך, או שתבוא אם שותף לאימונים.
בכל מקרה גם בסוג הזה של סקוואט אתה בבעייה אם אתה נתקע למטה.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה בעיה כי אני מתאמן במכון כושר בבנין שלי ואני מתאמן עם מאמן פרטי אבל לא כל יום...
שותף לאימונים לצערי אין לי כי יש אמונם כאלה שמאתמנים איתי אבל הם לא באים באותם השעות כי הם לומדים והלוח זמנים שלהם אחר בקשר לסוג הסקוואט הזה גם אם נתקעים למטה אם משקל פשוט עוזבים את המוט.. בקיצור השאלה שלי האם זה אלטרנטיבה טובה לסקוואט הרגיל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נראה לי אבל שעם משקולת זה יהיה יותר נוח מאשר עם מוט. אם זה אלטרנטיבה טובה לסקוואט את זה אני לא יודע, אבל אתה יכול לנסות תעשה אימון אחד סקוואט רגיל ובאימון שאחריו סקוואט כזה ותראה איך זה, ובימים שאתה מתאמן עם המאמן הפרטי אתה יכול לעשות סקוואט רגיל ושהוא ישמור עליך.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אז זהו שניסיתי אימון אחד סקוואט רגיל ואימון אחד סקוואט כמו שהראתי הרגשתי אותו דבר מבחינת כאבים ואת השרירים שעובדים..
לדעתי זה אלטרנטיבה טובה אני רק צריך לשמוע כמה דעות קודם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() מצאתי תמונה:
![]() זה בול האחיזה, והתהליך הוא כמו סקוואט רגיל יורדים עם הישבן אחורה וברכיים עד לבהונות נערך לאחרונה על ידי Melamed, 27-10-09 בשעה 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי זה לא סקוואט ..!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה tbar, מה קשור סקוואט?
אם הוא עושה את התנועה רק עם הרגליים, אז זו כבר וריאציה משונה של דדליפט... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לא לא אני מחזיק את זה כמו t bar אבל מבצע את זה כמו סקוואט ממש עם הרגליים והכל אני מרגיש גם את ה quads וגם את האמסטרינג..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נו אוקיי, אז מה השאלה?
אפשר לעשות גם סקוואט שהמוט מונח על האמות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() לקחת את התגובה שלך בריצנות או לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הוא הגיב ברצינות, קוראים לזה zercher squat.
בנוגע אליך, אני חושב שפשוט ראית מישהו עושה tbar כמו מפגר..תלמד ותעשה סקוואט רגיל, אני לא מבין מה ההתברברות הזאת מסביב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני חושב ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |