![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום.
שברתי את הזרת ואני לא אוכל להתאמן 3 שבועות (בא לי להתאבד). השאלה שלי היא : האם אני אוכל להתאמן \ לשמור על המסה בכל צורה שהיא בזמן תקופת ההחלמה, ע"י עשיית פעולות שלא כורכות שימוש בכף יד ימין. והשאלה השנייה היא : איך התזונה שלי צריכה להשתנות בזמן תקופת ההחלמה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() תעשה מה שאתה מסוגל (מן הסתם, כנראה הסקוואט/דדליפט/פרס/בנץ' וכו' ירדו מהפרק עד להחלמה)
כמו פשיטת/כפיפת ברכיים במכונה לרגליים או לחיצה בלג פרס וכאלה לידיים זה כבר בעייתי תזונה אל תשנה אם אתה בתקופת מסה, לדעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש מכשירים שלא מצריכים ידיים כמו
פול אובר במכונה(עם המרפקים) הרחקת זרועות בהאמר וכל תרגילי הרגליים במכונות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gay lord
|
![]() מה שאנדרוליזם אמר אבל
תנסה ביד ימין להרים משקולות קצת פחות כבדה מהרגיל ולא להשתמש בזרת .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לגבי התזונה לא הייתי משאיר אותו דבר, כי בכל זאת אתה פעיל פחות ואוכל אותו דבר, אתה תעלה הרבה שומן סתם וחבל, תוריד את הפחמימות קצת, ותשתדל לישון טוב ולאכול הרבה סידן וויטמין D (דיי חובה לספיגה של סידן)
http://www.tevalife.com/vitamins_sade/vit_11.asp כמה דברים עם ויטמין D |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() אין מה לעשות אחי, אני מציע לך לא ללכת להתאמן אלא לקחת חופשה עד שיעבור לך העיקר תמשיך לאכול את אותם הכמויות כדי למנוע יותר מדי פירוק שריר בסופו של דבר אתה תחזור לעצמך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני אולי קיצוני אבל תראה אם זה באמת מפריע לך להתאמן. אומנם לא יצא לי להגיע לשבר באצבע אבל חטפתי מלא פעמים מכות / חתכים מאוד כואבים בכף יד / אצבעות והתאמנתי מדממם עם נייר טואלט בשיא האטרף. נראה לי אם תעבוד במכונות זה לא יפריע הרי לא חושב שיש בעיה למשל לחיצת חזה / כתפיים לעשות עם כף יד פתוחה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אם תעשה 3 סקווטים בשבוע כלום לא ירד
אתה עובד ככה על רוב הגוף (היד תחזור לקדמותה תוך 2 אימונים...) סקווט הכי חשוב, כל השאר ממש לא קריטי |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא יכול לנסות להתאמן בלי הזרת?
אני יודע שזה אולי קצת מסוכן לקבל מכה או משהו אבל תנסה. בכל מקרה,את המאזן תוריד לנייטרלי,הרי אתה סתם תעלה שומן בלי שריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
בעיקר אם מדובר בתקופה קצרה. התזונה שלך לא צריכה להשתנות- אתה יכול להמשיך לאכול כרגיל- בהתאם לתוכנית התזונה שלך. רפואה שלמה.
![]() |