|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לכל תרגיל יש 3 סטים: סט אחד 8 חזרות , סט שני 6 חזרות , סט שלישי 4 חזרות.
יום ראשון: -סקוואט עם ברבל -הרחקת רגליים בישיבה (ארבע ראשי) -הרחקת רגליים בישיבה (המסטרינגס) -בטן (עבודה רק מעל 8 חזרות עד ל12 חזרות) יום שני: -דדליפט קלאסי עם ברבל -שראגים -תרגיל לתאומים (12 חזרות בכל הסטים) יום שלישי: מנוחה יום רביעי: -פולדאון לפנים -בנט אובר רוו עם ברבל -חתירה בישיבה -כיפוף מרפקים לביספס עם מוט w -כיפוף מרפקים בישיבה עם דאמבלים -בטן (עבודה רק מעל 8 חזרות עד 12 חזרות) יום חמישי: -לחיצת חזה שטוחה עם ברבל -לחיצת חזה בשיפוע עליון עם ברבל -פרפר -קייבל פושדאון -לחיצה צרפתית |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב
![]() זכית בתחרות התוכנית הכי מפגרת של השנה ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בסדר להתחלה
מבחינתי לראות מישהו שעושה סקוואט ודדליפט בפורום הזה זה כבר epic win ![]() הייתי מוריד תרגילים/סטים ומעלה אינטנסיביות אם הזמן
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מבין מה הבעיה בתוכנית אבל שיהיה.
מה אתם חושבים על 5x5 כדאי לי לעשות ? אני מפחד שאני אגדל טוב איתה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() תשנה את הימים
תחליף את יום שני ברביעי, חוץ מזה תכנית גרועה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו הבנתי מה הסיבה שמישהו בן 18 מרים בבנץ' פרס אותו משקל כמוני! זה לא גנטיקה! זה תוכניות מעפנות!
תודה אחי עזרת לי מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
לעניין, תעשה תוכנית נורמאלית ואל תנסה להמציא את הגלגל-סתם ביזבוז זמן. הרבה אנשים עם ניסיון בתחום בנו תוכניות טובות מאוד שרק מחכות שתשתמש בהם.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() וואווו לא היה לי כוח לקרוא את התוכנית אבל עכשיו כשקראתי, וואוו.
איך לעזאזל המצאת תוכנית נוראה שכזאת |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() wtf?
בכל מקרה לפי המשקלים שלך בחתימה נראה לי שss תיהיה עדיפה.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() התכוונתי לזה שאני מפחד שאני לא אגדל טוב איתה.
ואני שוקל רק 60 ככה שהמשקלים שלי לא כאלה גרועים , אני רק מפחד שבss אני לא אעלה טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יום א -רגליים,חזה, יד אחורית
יום ב- גב,כתפיים, יד קדמית. יום ג- אירובי. יום ד -כמו יום א יום ה- כמו יום ב יום ו ושבת אירובי תרגילי בטן תכניס איפה שאתה רוצה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התוכנית הזאת היא רק דוגמא לאחת ממליארד תוכניות למה הבאת לו את זאת???? אם תשאל אותי היא לו טובה ובטח לא לנתונים שלו ואפילו לא לשום מסה (אין מנוחה וקשה להשלים את הגירעון הקלורי). החלוקה של ab הזאת ידועה לכולם ולא מחדשת שום דבר והחלוקה שלך של הימים מיותרת ותלויה בבנאדם עצמו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שלושה ימי מנוחה בשבוע מה צריך יותר מזה ?
התוכנית הזו בסדר גמור (אין משהו רע בתוכניות אחרות שמציעים פה באתר), הכל תלוי בגישה שלך לאימונים. הרבה משתמשים פה באתר ואני קורא פה המון תגובות, מנסים לחפש את הדרך הקלה להצלחה. כמובן שאין תוכנית אחת מושלמת ומה שאתה בונה (תוכנית) חייב להתאים לרמתך העכשוית אין ספק בכך. לדוגמא אני, לקח לי חודשים רבים להתאים לעצמי תוכנית אימונים שתתאים לי (דרך אגב התוכנית שהצעתי, התאימה לי בתחילת הדרך בלבד לפני שעברתי לתוכנית אחרת אחרי שהרגשתי תקוע במקום) אז כל אחד שנוח לו. לטעמי כל עוד התוכנית הגיונית וברת ביצוע, יש לנסות אותה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אם תעשה אותה כמו שצריך אתה תגדל איתה.
![]() |
#17 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() סתם כי זה מציק לעין :
פשיטת ברכיים - תרגיל לארבע ראשי כפיפת ברכיים - תרגיל להאמסטרינג לנושא : Ss תהיה מעולה בשבילך, ואם תאכל מספיק אתה גם תגדל. |
![]() |
![]() |