|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב מאוד, גב מאסיבי
![]() חושב על חיטוב באופק? ומה הנתונים דרך אגב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נראה שיש עליך אחלה מסה, יד טובה מאוד!
גב רחב וגדול! בהצלחה בהמשך אחי! (אחרי חיטוב, אתה יכול להראות באמת מצויין ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש עליך אחלה מסה גבר גב מצויין ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מפה קשה לראות גב טוב , אבל אני זוכר בתמונה ישנה שלך של פריסה שהיה לך אחלה גב.
נראה גם שהתחטבת קצת לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מסה מעולה אחרי חיטוב תראה עוד יותר טוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה חבר'ס
ארקדי אני כבר לא מצליח לעשות פריסה משו מוזר.. תמיד הייתי יודע פתאום יום אחד אני מנסה לא מצליח ומאז לא הצלחתי לעשות פריסה אבל מה שכן אני יציין שמאז שהתחלתי לאמן את הגב כמו שצריך,בעיקר בזכות מסור הוא השתפר מאוד וכבר לא בפיגור רציני משאר הגוף לתמיר גבר,אני כרגע בחיטוב,סופסוף לוקח את זה ברצינות כמו שצריך לא רציתי כל כך להעלות תמונות כי פאדיחה להעלות תתמונה הראשונה ![]() אבל בכל מקרה וואלה נעלה ונתונים: משקל 77 נכון ללפני יומיים,בתחילת החיטוב היה 81.5(התחלתי חיטוב לפני שלוש שבועות) גובה 166 היקף טבור 87(פעם אחרונה שמדדתי היה 95 שזה +- מה שהיה בתחילת החיטוב) וזהו בעיקרון השאר אני לא מדדתי המון זמן נראה בסוף חיטוב נמדוד כבר ![]() ![]() אני רק יציין שרואים יותר טוב את ההבדל כשמגדילים את התמונות וההבדל בין התמונות הוא שבועיים וחצי ושתי התמונות במצב רפוי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() כמה אחוז שומן אתה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() גב מאסיבי מאוד אחי,רואים שהתחטבת בצורה מטורפת מההתחלה
וגם יד מצוינת מה היקף יד וומה אחוז שומן שאתה עומד עליהם עכשיו? לא ידעתי שרק לפני 3 שבועות התחלת חיטוב,כמה זמן מתוכנן? בכל מקרה אחי שאפו,עלית כמה רמות למעלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() קשה להעריך,מאמין שבסביבות ה19-20%
ציטוט:
האמת התמונה הראשונה היא במצב הכי גרוע שהייתי,באילת במלון כמו מטומטם לא התחשבנתי יותר מדי ועכשיו אני משלם על זה בחיטוב לגבי היקפים אני לא מודד בינתיים,מדדתי רק היקף טבור בשביל להשוות וכמו שרשמת ירדתי בערך 8 ס"מ היקף טבור אחוז שומן קשה לי להעריך אבל סביב ה19-20% נראלי,אולי יותר לכיוון ה19 וחיטוב תמיד הייתי ב"חיטוב" אבל חארטה לא אכלתי הכי נכון ותמיד עמדתי על אותו משקל +- רק גדלתי קצת איכשהו אז עכשיו התחלתי את החיטוב ברצינות ובלי עין הרע בינתיים רואים תוצאות תכנון של זמן אין לי,נזרום עם איך שיילך מקווה לסיים כמה שיותר מהר אבל אני מאמין שייקח עוד חודשיים בערך כי אני על אחוז שומן לא נמוך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() ציטוט:
ולמה הגעת לאחוז שומן כזה גבוה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
בכיף,בסדר טוב שלא דפקת חשבון,חיים פעם אחת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כמוש רשמתי התמונה הראשונה היא במלון באילת,עליתי המון נוזלים שם וגם עליתי קצת במשקל אבל הרוב ירד מהר הרוב היה נוזלים
והתמונה השנייה עדכנית מהימים האחרונים כן אחי וואלה היה כיף אבל לא היה שווה את זה כשאני חושב על זה אבל לא נורא ![]() |
![]() |
![]() |