|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יודע כמה % מהמשקל גוף שלך אתה דוחף בזמן שכיבות שמיכה?
נגיד ואני שוקל 80 לדוגמא אז כמה ק"ג ביחס למשקל גוף שלי אני דוחק? בסביבות ה 40-50 ק"ג ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא יכול באמת לדעת , אני חושב שבערך רבע - שליש ממשקל הגוף שלך.
ולמה זה באמת חשוב לך ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אפשר לחשב את זה לפי וקטורים במת' אבל זה תלוי באיזה זוית שאתה למטה יש יותר משקל גוף על הידיים ולמעלה פחות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אתה יכול לראות כמה שכיבות שמיכה אתה עושה כמעט עד לכשל ואיזה משקל אתה דוחק כמעט עד לכשל לאותן חזרות ולדעת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() כן תמיד זה עניין אותי הקטע הזה.. אבל אפשר מתמיטקה..
ניראה לי בן 0.25-0.5 אחוזים מגוף... אבל בלי קשר היכ טוב שכיבות שמיכה א כיסאות אם משהוא ולרדת עד הסוף עובד על החלק העילון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תבדוק לכמה חזרות אתה יכול לעשות 40 קילו בנץ' ותשווה
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תהיה במצב של שכיבת שמיכה עם ידיים על מישקל חח יותר פשוט מיזה אין..!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Press-u...s_and_attempts
In any variation of a push up, a person will be lifting about 75% of his or her body weight. אני חושב שזה לא נכון בכלל , המשקל שאיתו אני דוחק חזה למספר השכיבות שמיכה המקסימלי שלי, לא קרוב ל75% מהמשקל גוף |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() % ממשקל הגוף שלך הוא דבר יחסי, תלוי כמה הגפיים שוקלים. ככל שהגפיים שוקלות יותר, כך האחוז יהיה נמוך יותר.
אם היית שואל להערכתי הכנה - הייתי עונה לך שבשכיבות סמיכה אתה דוחק כ-60-75% ממשקל הגוף שלך.
![]() |
#12 |
Banned
כללי:: דודי,ערס מחיפה ערס אוחושרמוטה תופסים ממני
עוסק ב:: להרביץ כפרה
חדר כושר: מועדון הספורט כפרה
|
![]() השיא שלי זה 105 שכיבות שמיכה כפרה.
בנות תופסות ממני אחושרמוטה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() רק אל תשתגע, כפרה.
![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כמו האלו שרושמים "אתה חזק יחסית" (ועוד מדגשים את ה"יחסית"). המילים האלה תמיד מביעות יחס, לרשום יחסית אחרי מילה כזאת מעיד על טמטום. ואצלך אחרי אחוז עוד רשמת יחסי ![]() ומה זה השטויות האלה תלוי כמה הגפיים שוקלות ? זה תלוי בזה אבל כמה הבדל כבר יכול להיות בין אנשים? אני שונא כשאנשים מביעים ידע בכוח כשהוא לא נחוץ ![]() אחרי שחשבתי על זה יכול להיות שאתה דוחק 75% ממשקל הגוף כשאתה למטה בשכיבות שמיכה (שהחזה קרוב לקרקע), כשאתה למעלה בטוח שלא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאמרתי "% ממשקל הגוף הוא דבר יחסי", התכוונתי למי מייחסים אותו. אצל כל בנאדם ה-% ממשקל הגוף שהוא ירים יהיה שונה, מכיוון שחלוקת המשקל שונה(בעיקר בעקבות הגפיים). לכן לא ניתן לקבוע שבשכיבות סמיכה אדם מרים x אחוזים ממשקלו, אלא ישנו טווח מסויים שמשתנה, כפי שאמרתי, בהתאם לחלוקת המשקל בגוף. ציטוט:
אז פעם הבאה כשאתה יוצא במתקפה חסרת תכלית, אולי כדאי שתקרא שוב פעם על מה אתה מגיב. הגאון.
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |