ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שכיבות שמיכה (https://israelbody.com/showthread.php?t=56884)

gil-da91 16-07-09 01:32

שכיבות שמיכה

מישהו יודע כמה % מהמשקל גוף שלך אתה דוחף בזמן שכיבות שמיכה?
נגיד ואני שוקל 80 לדוגמא אז כמה ק"ג ביחס למשקל גוף שלי אני דוחק? בסביבות ה 40-50 ק"ג ?

Aviv669 16-07-09 01:35

אתה לא יכול באמת לדעת , אני חושב שבערך רבע - שליש ממשקל הגוף שלך.
ולמה זה באמת חשוב לך ?

gil-da91 16-07-09 01:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Aviv669 (הודעה 876873)
אתה לא יכול באמת לדעת , אני חושב שבערך רבע - שליש ממשקל הגוף שלך.
ולמה זה באמת חשוב לך ?

מעניין...

Scylla 16-07-09 03:40

אפשר לחשב את זה לפי וקטורים במת' אבל זה תלוי באיזה זוית שאתה למטה יש יותר משקל גוף על הידיים ולמעלה פחות...

GnR 16-07-09 09:04

אתה יכול לראות כמה שכיבות שמיכה אתה עושה כמעט עד לכשל ואיזה משקל אתה דוחק כמעט עד לכשל לאותן חזרות ולדעת

elnorv 16-07-09 09:06

כן תמיד זה עניין אותי הקטע הזה.. אבל אפשר מתמיטקה..
ניראה לי בן 0.25-0.5 אחוזים מגוף...

אבל בלי קשר היכ טוב שכיבות שמיכה א כיסאות אם משהוא ולרדת עד הסוף עובד על החלק העילון..

Fatboy 16-07-09 09:45

תבדוק לכמה חזרות אתה יכול לעשות 40 קילו בנץ' ותשווה :)

xamitx 16-07-09 13:16

תהיה במצב של שכיבת שמיכה עם ידיים על מישקל חח יותר פשוט מיזה אין..!

gil-da91 16-07-09 15:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xamitx (הודעה 877061)
תהיה במצב של שכיבת שמיכה עם ידיים על מישקל חח יותר פשוט מיזה אין..!

אין לי משקל בבית... חשבתי על זה אבל אין לי דרך כרגע לבדוק את זה .

GnR 16-07-09 16:20

http://en.wikipedia.org/wiki/Press-u...s_and_attempts
In any variation of a push up, a person will be lifting about 75% of his or her body weight.

אני חושב שזה לא נכון בכלל , המשקל שאיתו אני דוחק חזה למספר השכיבות שמיכה המקסימלי שלי, לא קרוב ל75% מהמשקל גוף

VoRteX 17-07-09 01:41

% ממשקל הגוף שלך הוא דבר יחסי, תלוי כמה הגפיים שוקלים. ככל שהגפיים שוקלות יותר, כך האחוז יהיה נמוך יותר.
אם היית שואל להערכתי הכנה - הייתי עונה לך שבשכיבות סמיכה אתה דוחק כ-60-75% ממשקל הגוף שלך.

דודי הערס 17-07-09 01:46

השיא שלי זה 105 שכיבות שמיכה כפרה.
בנות תופסות ממני אחושרמוטה

VoRteX 17-07-09 01:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי דודי הערס (הודעה 877590)

רק אל תשתגע, כפרה. :ph34r:

tommybilt53 17-07-09 04:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי דודי הערס (הודעה 877590)

שמע 105 זה מספר מכובד השאלה לא כמה אתה עושה אלא איך אתה עושה לעשות בטיל אני גם יודע ולא חצאי חזרות... יש מבין

GnR 17-07-09 08:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX (הודעה 877586)
% ממשקל הגוף שלך הוא דבר יחסי, תלוי כמה הגפיים שוקלים. ככל שהגפיים שוקלות יותר, כך האחוז יהיה נמוך יותר.
אם היית שואל להערכתי הכנה - הייתי עונה לך שבשכיבות סמיכה אתה דוחק כ-60-75% ממשקל הגוף שלך.

גאון...
כמו האלו שרושמים "אתה חזק יחסית" (ועוד מדגשים את ה"יחסית"). המילים האלה תמיד מביעות יחס, לרשום יחסית אחרי מילה כזאת מעיד על טמטום.
ואצלך אחרי אחוז עוד רשמת יחסי :eek:
ומה זה השטויות האלה תלוי כמה הגפיים שוקלות ? זה תלוי בזה אבל כמה הבדל כבר יכול להיות בין אנשים?
אני שונא כשאנשים מביעים ידע בכוח כשהוא לא נחוץ :(

אחרי שחשבתי על זה יכול להיות שאתה דוחק 75% ממשקל הגוף כשאתה למטה בשכיבות שמיכה (שהחזה קרוב לקרקע), כשאתה למעלה בטוח שלא.

VoRteX 17-07-09 15:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gnr (הודעה 877643)
גאון...
כמו האלו שרושמים "אתה חזק יחסית" (ועוד מדגשים את ה"יחסית"). המילים האלה תמיד מביעות יחס, לרשום יחסית אחרי מילה כזאת מעיד על טמטום.
ואצלך אחרי אחוז עוד רשמת יחסי :eek:
ומה זה השטויות האלה תלוי כמה הגפיים שוקלות ? זה תלוי בזה אבל כמה הבדל כבר יכול להיות בין אנשים?
אני שונא כשאנשים מביעים ידע בכוח כשהוא לא נחוץ :(

אחרי שחשבתי על זה יכול להיות שאתה דוחק 75% ממשקל הגוף כשאתה למטה בשכיבות שמיכה (שהחזה קרוב לקרקע), כשאתה למעלה בטוח שלא.

קודם כל תרגיע,
כשאמרתי "% ממשקל הגוף הוא דבר יחסי", התכוונתי למי מייחסים אותו. אצל כל בנאדם ה-% ממשקל הגוף שהוא ירים יהיה שונה, מכיוון שחלוקת המשקל שונה(בעיקר בעקבות הגפיים). לכן לא ניתן לקבוע שבשכיבות סמיכה אדם מרים x אחוזים ממשקלו, אלא ישנו טווח מסויים שמשתנה, כפי שאמרתי, בהתאם לחלוקת המשקל בגוף.
ציטוט:

"ומה זה השטויות האלה תלוי כמה הגפיים שוקלות ? זה תלוי בזה אבל כמה הבדל כבר יכול להיות בין אנשים?"
אוהו כמה שהבדל יכול להיות.

אז פעם הבאה כשאתה יוצא במתקפה חסרת תכלית, אולי כדאי שתקרא שוב פעם על מה אתה מגיב.

הגאון.

GnR 17-07-09 18:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vortex (הודעה 877864)
קודם כל תרגיע,
כשאמרתי "% ממשקל הגוף הוא דבר יחסי", התכוונתי למי מייחסים אותו. אצל כל בנאדם ה-% ממשקל הגוף שהוא ירים יהיה שונה, מכיוון שחלוקת המשקל שונה(בעיקר בעקבות הגפיים). לכן לא ניתן לקבוע שבשכיבות סמיכה אדם מרים x אחוזים ממשקלו, אלא ישנו טווח מסויים שמשתנה, כפי שאמרתי, בהתאם לחלוקת המשקל בגוף.

אוהו כמה שהבדל יכול להיות.

אז פעם הבאה כשאתה יוצא במתקפה חסרת תכלית, אולי כדאי שתקרא שוב פעם על מה אתה מגיב.

הגאון.

מה ההבדל בגודל הכפות רגליים בין אנשים ? עם הגזמה מטורפת 5 ס"מ

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:51.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ