|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי איזו בעיה באימון רגליים.
האימון רגליים שלי מבודד (רק רגליים). אני נותן באימון הזה 20 סטים. (abcde) אני מתחיל את האימון עם פול סקוואט (פירמידה) מסיים עם משקל 120 ק"ג. אחרי זה אני עובר לדדליפט (גם פירמידה) מסיים עם משקל 120 ק"ג בטווח תנועה מלא. הבעיה היא שאחרי הדדליפט אני פשוט לא יכול לתפקד... הדופק שלי עולה לשמיים. אני מרגיש עייפות כזאת כאילו אני עומד להרדם... אני מוצא את עצמי מתחיל ללכת בכל המכון בסיבובים. ואז אני עושה פשיטת ברכיים במוכנה, אחרי זה כפיפת ברכיים במוכנה. ולא יכול להמשיך את האימון (מסיים עם 16 סטים). אחרי הדדליפט גם מתחילות הבחילות... פאק, מה אפשר לעשות במצב כזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() לא עושים דדליפט כבד ליותר מ2 סטים אם אתה עושה אותו אחרי סקאווט כבד (בהנחה ומדובר בקלאסי). תוריד בנפח או תשים את ההדדליפט בגב.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יכול לשים דדליפט באימון גב כי יש לי פולי עליון רחב, צר, בנט הובר, t bar, חתירה יד יד, חתירה במכונה...
לא שווה להכניס דדליפט בסוף האימון כשכבר אין כוח... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אז תעשה אולי סטיף דדליפט ותשים אותו כתרגיל להאמסטרינג (תחליף אותו בתרגיל אחר להאמסטרינג).
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שאני עושה.
לא רשמתי איזה דדליפט אני עושה... בכל מקרה- סטיף לג. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אה. הייתי בטוח שאתה עושה קלאסי בגלל שזה תרגיל מאוד מתיש.
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() אם אתה באמת עובד כמו שצריך בסקוואט ובדדליפט ממש אין לך צורך בכל השטויות האלה מסביב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gay lord
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד עבודה אינטנסיבית בסקוואט ובדדליפט כמובן.
אבל מה אתה רציני? 8 סטים שבועיים לרגליים?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי ככה אימון רגליים אמור להראות
![]() ![]()
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה התחיל באמת להציק לי כשהגעתי למשקלים גבוהים מאוד בסקוואט והדדליפט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תוריד קצת עומסים מהתרגילים הנוספים.
ואני לא מבין למה אתה צריך כפיפת ברכיים אחרי סטיף דדליפט? גם ככה ההמסטרינג על סף קריעה לפחות אצלי אני אחרי סטיף לג לא יכול לעבוד על ההמסטרינגס ישירות, ואני בספק שאתה צריך ואתה בטח סתם מורח תאימון. למה בכוח להמשיך 20 סטים זה ברור שזה יותר מדי. והאימון גב שלך גם נשמע מוגזם אמנם פעם בשבוע אבל זה לא אומר שאתה צריך לשבור את עצמך.. אתה יכול לעשות נגיד 4 סקוואט 3 דדליפט 3 פשיטת ברכיים ואחרי זה גם ככה לא תצליח ללכת לא צריך להוסיף עוד לדעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() קודם כל ......בסקוואט באמת שאין סיהבה לעבור את ה8 חזרות
ובדדליפט עדיף שלא תעבור את ה-6 גג תפסיק לעבוד בפרמידות......די מיותר קח מנוחות גדולות יותר ואף פעם אבל אף פעם אל תשים דדליפט בתור תרגיל גב! בהצלחה!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תעשה דד ליפט בנט אובר מתח ועוד תרגיל רק אם ממש בא לך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
דדליפט זה תרגיל לרחב גבי?ממתי?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() טוענים שכל אלה השרירי גב העובדים בדדליפט:
Back Iliocostalis Intertransversarii laterales lumborum Lat ![]() ![]() ![]() Levator scapulae Long ![]() ![]() ![]() Quadratus lumborum Rhomboideus major Serratus posterior superior Serratus posterior inferior Splenius cervicis Teres Major Trapezius muscle ארבל בעצמו מחשיב את הדדליפט כתרגיל גב http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=82&Page=2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
ומתח רחב לחזה? ולחיצת כתפיים בעמידה לבטן? התנועה בדדליפט מקורה בהאמס וגלוטאוס[בעיקר] אין סיבה לשים את התרגיל הזה בתור תרגיל לגב כשהתנועה היא של הרגל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() האוגניסט בדד ליפט הוא הגלטסימוס מקסימוס.
(כשהשרירים המשניים הם האמסטרינג והתאומים.?)
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |