|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי..
נפצעתי בברך ימין בגלל שעבדתי כמו מפגר בסקוואט. שאני יחלים מהפציעה ויחזור להתאמן אני ארצה לעשות סקוואט אבל זה ממש מפחיד... כי אני מפחד להפצע שוב. אנשים שם ששאלתי אותם איך לעשות אמרו לי רגלים צמודות יחסית והבנתי שזה לא טוב. קיצר,איך אני לומד טכניקה טובה של סקוואט. דרך סרטון ממש קשה לי להבין... וד"א-אם יש פה מישהו מטבריה שיודע לעשות סקוואט זה ממש יעזור לי. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() תקרא את starting strength של מארק ריפטו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך קישור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי קישור העלו לפה מתישהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fat bastard
|
![]() להגיד למישהו עם פציעה לקרוא ספר זה מתכון לאסון.. מי אמר לך שהוא יפנים כל דבר ודבר וידע לבצע את התרגיל בשלמותו????????????????????? ועוד לבנאדם יש פציעה!! חוסר אחריות!!! באמת
אם היית שואל אותי.. כל עוד אין לך מישהו צמוד שיעזור לך בתנועה ובכאב אני במקומך הייתי עובר לתרגילי רגליים אחרים על מנת לחזק את השרירים המייצבים, הרצועות והגידים ועובר עם הזמן לסקוואט חופשי (או עם סמית) אני הייתי ממליץ לך להתחיל לאט לאט בלחיצות רגליים ומשם לעבור בהדרגה לסקוואט עם משגיח בעל הבנה אמיתית בסקוואט... מעבר לזה לקרוא את הספר של ריפטו יכול ממש לעזור ובזה מקס 75 צודק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Fat bastard
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה גבר..(:
אני אחכה להחלים מהפציעה,יעבוד עם לאנגים ולחיצת רגלים חודש וחצי בערך ואז יעבור לסקוואט.. תודה |
![]() |
![]() |