|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי חודשיים בתכנית fbw שאיתה עליתי 5.5 ק"ג (מ-54 ל-59.5) אני מרגיש שהגיע הזמן שלי לעבור לתכנית ab ולתת יותר מתרגיל אחד לשריר בכל אימון ולגמור אותו באמת
כמה פעמים בשבוע מומלץ לעשות תכנית ab שלוש או ארבע פעמים? אם זה שלוש זה יהיה יום כן יום לא כמו בfbw ואם זה 4 זה יהיה abxabxx בתור התחלה לתכנית ab ראשונה כמה תרגילים מומלץ לכל שריר 2,3,4?? אם יש לכם תכנית ab טובה בשבילי תנו לי קישור אליה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() AB עושים לפחות 4 פעמים בשבוע. החלוקה המקובלת היא ABXABXX.
http://israelbody.org/Index.asp?CategoryID=205
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה הולך 6-9 סטים לשריר גדול ו3-5 סטים לשריר קטן נכון?
הכתפיים נחשבות שריר קטן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() המאמן בחדר כושר אמר לי לעשות
אימון a: חזה, כתפיים, יד קדמית אימון b: גב, רגליים, יד אחורית זה טוב? כי אני זוכר שראיתי מלא תכניות שהיד קדמית באימון של הגב והיד אחורית באימון של החזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התוכנית שהוא נתן לך הוא מעולה עוד חודש וחצי ככה תעבור ל ab אחר כל כמה זמן מחליפים את סדר קבוצות השרירים ראיתה את זה הרבה כי ab קלאסי זה חזה כתפים אחורית , ואז באימון b גב יד קדמית ורגלים
![]() |
![]() |
#7 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
|
![]() ציטוט:
חילקת את זה כאילו אימון a שרירים קטנים ואימון b שרירים גדולים. יהיה לך מאוד מאוד מאוד קשה לעשות גב ורגליים באותו אימון. תחלק ככה: A: חזה, רגליים, יד אחורית b: גב, כתפיים, יד קדמית.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אבל לא עדיף כמו ה ab הקלאסי?
A- חזה כתפיים ויד אחורית b- גב רגליים יד קדמית כי נגיד בתרגילי חזה מעורבים גם יד אחורית וכתפיים ובתרגילי גב מעורבת יד קדמית וברגליים מעורב גם גב אז לא עדיף לשים כל קבוצת שרירים שמעורבת ביחד באותו אימון ולסחוט מהם את המיץ באותו אימון? ככה ההיגיון שליאומר, כי יש 3 שרירים גדולים ו-3 קטנים אז אי אפשר לחלק שווה בשווה את גודל השרירים אבל אם מה שאמרת יותר יעיל אני יעשה אותו |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
חזה נחשב כביכול לשריר גדול אבל הוא דיי קטן, כתפיים זה שריר קטן, רגליים וגב זה השרירים הכי גדולים אצלנו בגוף ובמיוחד בab לא עושים אותם באותו אימון אלא אם כן אתה מתאמן כמו נקבה. בקיצור כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תודה על ההכוונה לא ידעתי בכל זאת מתחיל..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איך התכנית הזאת:
A חזה: לחיצת חזה 3*8 לחיצת חזה שיפוע עליון דאמבלים 3*8 פרפר 2*10 רגליים: סקוואט 3*8 פשיטה או כפיפת ברכיים 3*10 הרמת עקבים במכונה 2*10 יד אחורית: לחיצה צרפתית 3*10 פשיטת מרפקים בכבל קרוס 2*12 b גב: פולי עליון 3*10 חתירה t bar 3*8 תציע לי עוד תרגיל לגב חוץ מדדליפט אני לא מרגיש מוכן לעשות את זה עדיין כתפיים: פרס בישיבה 3*8 הרחקת כתפיים 3*10 יד קדמית: כפיפות מרפקים מוט w 3*10 כפיפות מרפקים פטישים עם מוט מקבילים כזה 2*10 ובטן אני ישלב באחד האימונים זה לא בעייתי |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מבקש המלצה לתכנית | Or1243 | אימונים | 0 | 13-04-10 16:32 |
מעבר לתכנית fbw | BambaBuilder | אימונים | 10 | 05-10-09 01:16 |
בקשה לתכנית | tzli | אימונים | 3 | 29-09-09 07:30 |
ביקורת לתכנית abc | omrip | אימונים | 2 | 23-02-09 15:05 |