|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אם כשאני מתאמן אני ממשיך את החזרה עד לכשל ונתקע במצב הכשל כשאני מפעיל את כל הכוח כמה שניות, מה אני יכול להפסיד ?
יש משהו שזה מסכן ? התפתחות איטית יותר ? קראתי כאן שזה יפגע לי ביכולת לסטים הבאים ומנסיון זה נכון מאוד, אבל ככה אני מרגיש שהשריר באמת עבד הרבה זמן, והרבה יותר מאשר אם אני אפסיק חזקה לפני הכשל. לא עדיף להגיע לכשל ולהחליף משקל אם יוצאים מטווח החזרות הרצוי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לדוגמא בכפיפות מרפקים יש את החזרה האחרונה שאני יכול לעשות בטווח המלא ואחריה אני יכול להרים לפחות מ90 מעלות ולהתקע כמה שניות החזרה האחרונה שאני לא אמור לעשות היא החזרה בה אני כבר לא יכול לבצע כמו שצריך חזרה בלי להתקע הרבה זמן ולהעזר קצת בגב או החזרה לפניה שאני יכול לעשות בלי בעיה (עם מאמץ רב, אבל מצליח לבצע חזרה תקינה לגמרי)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם בחזרות האחרונות קשה לך, תיעזר ביד השניה להרים את המשקולת, ותוריד אותה הכי לאט שאתה יכול ותסיים ככה כמה חזרות שאתה צריך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה, אני מתאמן עם משקולות בשתי הידיים ומרים חזרה ביד אחת , חזרה ביד השניה ככה אני יכול לבצע יותר חזרות מאשר אם אני אבצע רק ביד אחת כל הזמן, היד נחה קצת כשאני מרים בשניה (ואני לא נועל מרפק, עדיין משאיר אותה בזווית ועדיין השריר מנופח) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אגב הבייספס שלי די תקוע,יכול להיות שזה מה שיקדם אותו (חזרה עם קצת רמאות) ? עשיתי את זה לתקופה של שבועיים בסך הכל, ואני די חושב שזה עזר |
|
![]() |
![]() |