|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Gay lord
|
![]() כדאי להוסיף בתוכנית ss שאני עושה כרגע..
2 סטים ליד אחורית ו2 סטים ליד קדמית? נגיד כפיפת מרפקים בעמידה לקדמית. ולאחורית לחיצת צרפתית, מה אתם אומרים? כרגע התוכנית נראית ככה: A: סקוואט 3x5 בנ'ץ 3x5 דדליפט 1x5 ???לחיצת צרפתית???? 2x5 b: סקוואט 3x5 מילטרי 3x5 מתח 3x5 ???כפיפת מרפקים בעמידה???? 2x5 תביעו דעות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() לחיצה צרפתית 3x8
כפיפת מרפקים-3x8 דעתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה בסדר גמור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() כמה זמן אתה מתאמן בכללי ובss? האם אתה בטוח ב-100% שהידיים בפיגור?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 2 סטים לשריר, לא יותר ולא פחות.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() באמת אני שואל אחי בשביל מה ?
אתה מתקדם יפה , עולה במשקלים , גדל במשקל גוף וגדלתי בהיקף יד ב3 ס"מ בחודשיים (לפי מה שרשמת לא פה) אז למה להוסיף ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חח אתה רואה אחי?
לאט לאט גם אתה רוצה לשנות ולהוסיף לתוכנית.. גמני הוספתי לss תרגילים אחי.. לדעתי כדאי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
על סמך מה בדיוק אתה חושב שצריך להוסיף? על סמך זה שהוספת ולא הצלחת עם התוכנית? גד"שניק, אם אתה ממש רוצה להוסיף, אז באימון האחרון בשבוע (האימון שיש לך אחריו 2 ימים חופשיים, לא באמת משנה אם זה האחרון או לא), אפשר להוסיף 2 סטים לבייספס וטרייספס. הייתי ממליץ להישאר על טווח גבוה יחסית 2x12-15. נערך לאחרונה על ידי obzion, 13-05-09 בשעה 07:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() אם בא לך תשלב בינהם ותעשה סופרסט,אחד הכיפיים עשיתי אתמול,10 חזרות צרפתית וישר אחרי זה 7 חזרות קדמית במוט רק תתאים את זה לתוכנית שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gay lord
|
![]() סליחה אבל אני פשוט לא יודע מה זה סופרסט אז אם אתם יכולים להסביר זה יהיה מעולה..
Obzion - להוסיף סט אחד לטרייספס וסט אחד לבייספס? או 2 סטים לבייספס ושני סטים לטרייספס? ולמה לעשות טווח גבוה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() סופר סט, זה לעשות 2 תרגילים מיד אחד אחרי השני ללא מנוחה.
הטווח החזרות הגבוה הוא מ2 סיבות: א' - בגלל שהידיים שלך כבר עבדו בטווח חזרות נמוך בתרגילים המורכבים, אז למה לא לנצל את זה ולתת להם גירוי שונה? ב' - יותר קל להתאושש מטווח גבוה יותר (יש פחות פגיעה במע' העצבים) לגבי מספר הסטים - אני התכוונתי לכל שריר 2 סטים. אתה יכול גם פחות. בחירה שלך. |
![]() |
![]() |