|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() אני חושב שאני באימון יתר כרגע כי הייתי בעבר במצב הזה אז יותר קל לי לזהות, אני מרגיש חלש כאבים באזור של הצלעות וחוסר אנרגיה. אני לא יודע מה גרם לזה מכיוון שאני מתאמן fbw והאימון האחרון שלי היה אתמול והוא היה 45 דקות על השעון ויומיים לפני האימון אני הייתי במנוחה ועשיתי יומיים של העמסת פחמימות ואתמול אני הייתי על 75 גרם פחמימה והרגשתי בסדר גמור היום פשוט קמתי והרגשתי חסר אנרגיה, אני לא יודע עם זה כתוצאה מהחיטוב שהבנתי שאחרי תקופה מסויימת בחיטוב כבר מרגישים חסרי אנרגיה וכו' כי זה החיטוב הראשון שלי נראלי שזה קשור לזה. היום אני אוכל 100 גרם פחמימה ע"מ לעזור לגוף להתאושש מה אתם אומרים מנוחה כללית או לחכות לראות מה יהיה מחר ובמידה ומחר יהיה בסדר אזז לעשות אימון קל או לא לעשות בכלל???
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 75 גרם פחמימה? זה כלום
כמה קלוריות אתה מכניס לגוף ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() תעשה שבוע מנוחה לדעתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
סמל מין
|
![]() אחי אני בחיטוב על גירעון שלילי של 500-600 וכמות הקלוריות שאני מכניס משתנה בגלל אירובי ואימונים שבהם אני שורף קל'
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעלה את התוכנית לפה.
הייתי יוצא לשבוע מנוחה במקומך.
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() אני כבר יומיים במנוחה אני מתכנן עוד יום או יומיים מנוחה כי אני מרגיש ממש אנרגתי אז ליתר ביטחון עוד יום יומיים ואני יחזור להתאמן לאט לאט.
הנה התוכנית: סקוואט- 3x8 לאנג'- 1x10 (לא תמיד תלוי בעצימות האימון ואם יש כוח) מתח- 2X6 מסור- 2x10 (עבודה קלה) מתחלף כל אימון עם מתח קל ומתח כבד בנצ' עם דאמבלים- 3x8 אובר-הד פרס כנגד דאמבלים- 1x10 כפיפות בטן+משקל- 3x12 אני עושה פעם בשבוע אימון אחד קל ואני מחליף את הסקוואט בדדליפט קלאסי, זמן אימון 45 דק' בדיוק+אירובי 15 דקות. מתאמן בבית
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() חכה. יש לנו פה מומחה אימון יתר. קוראים לו fatboy. הוא יבוא ויקבע את גורלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
haim תעשה מנוחה ותוריד סטים ל 2-3 לשריר.
![]() |
![]() |
#9 |
סמל מין
|
![]() אחי כל הסטים שלי חוץ מהכתפיים הם בין 2-3 סטים לשריר חחח
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תוריד את הלאנג'ים באופן קבוע.
תוריד את העבודה על הבטן לסט אחד. תעשה אימון אחד בנט אובר ואימון שני מתח, אל תעבוד על שניהם באותו אימון. 2-3 סטים. תוריד סט מהלחיצת חזה.
![]() |
#11 |
סמל מין
|
![]() דווקא הבטן הכי פחות מפריעה לי, לאנג' אני יוריד אבל להוריד סט מהחזה אני לא בטוח בקשר לזה כי החזה שלי מתאושש די מהר יחסית, אני יעשה כמו שאמרת אימון אחד בנט אובר ואחד מתח 3 סטים כל אחד!