|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
אני צריך להתקבל לקורס (שמתחיל עוד פחות מחודש) שהדרישות אליו: 12 מקבילים, 8 מתח , 46 כפיפות בטן כפולות ו2000 ב09:30 ד' המצב שלי לא מעודד ועומד על: 2 מקבילים , 3 מתח , 36 כפיפות בטן כפולות ו2000 ב10:00 ד' מהריצה והבטן אני לא מודאג.. אבל איך אני מגיע לדרישות של המתח והמקבילים תוך פחות מחודש! אני מוכן לעשות הכל.. במכון כושר ומחוץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תתאמן על מתח ומקבילים, ותוסיף גם שכיבות שמיכה. תעשה ארבעה סטים מכל תרגיל, 4-5 פעמים בשבוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
- ת-ת-ח-י-ל ל-ה-ש-ק-י-ע !!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Gay lord
|
![]() ציטוט:
לנושא: תעשה מתח, מקבילים, וכפיפות בטן זתומרת שכל אימון תעלה בחזרות עד שתגיע למספר הרצוי... תתחיל מקצת וכל אימון תעלה עוד ועוד.. אין סיבה שלא תצליח, רק תישן טוב ותאכל טוב... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: מתנ"ס עירוני ט'
|
![]() מצטער אבל לא חושב שבחודש אחד תוכל להגיע למטרה הזאת בשום דרך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() תעשה 4 אימונים בשבוע 4 סטים מתח 4 סטים מקבילים קצת שכיבות שמיכה ובסוף ריצה ובטן.
ושאתה עושה את המבחן כשאתה על המתח תשתולל ודחוף עם הרגליים ועם כל הגוף כלפי מעלה סה עוזר ונותן לך לפחות עוד 4-5 עליות
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דווקא על תעלה כמו משוגע .. תעשה עלייה מהירה אבל אל תתחרפן על המתח d: אם הוא ישתולל זה בטוח לא ייתן עוד 5 עליות חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
סמל מין
|
![]() חח תכלס הוא לא צריך להשתולל כמו משוגע אלא רק לדחוף עם הרגליים והגוף כלפי מעלה זה נקרא צ'יטינג תנסה את זה ותראה שאחרי 3-4 אימונים אתה עולה בחזרות אבל זה לא עוזר במיוחד כי אין טכניקה נקייה!
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
יש מצב שזה בשביל קורס לעבודה באבטחה?....
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה לכולם, אבל אני מחפש תוכנית אימונים מפורטת יותר.. אני חשבתי על התוכנית הזאת:
שבת- מקבילים 100%x4 יכולת מתח 100%x4 יכולת בטן 100%x4 יכולת ריצה 5 ק"מ רישון- מקבילים 100%x4 יכולת מתח 100%x4 יכולת בטן 100%x4 יכולת חזה + יד קדמית ריצה 2 ק"מ שני- מקבילים 100%x4 יכולת מתח 100%x4 יכולת בטן 100%x4 יכולת ריצה 3 ק"מ שלישי- מקבילים 100%x4 יכולת מתח 100%x4 יכולת בטן 100%x4 יכולת גב+רגליים ריצה 2 ק"מ רביעי- מקבילים 100%x4 יכולת מתח 100%x4 יכולת בטן 100%x4 יכולת ריצה 3 ק"מ חמישי- מקבילים 100%x4 יכולת מתח 100%x4 יכולת בטן 100%x4 יכולת כתפיים + יד אחורית ריצה 2 ק"מ שישי- מנוחה אני אשמח להערות והוספות.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מתח משפר מתח ומקבילים משפרים מקבילים מנסיון.....
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() מה עדיף לתת ישר 100% במקבילים ובמתח או להתחיל עם 50% 75% ואז 100% ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אם תתחיל עם 50%,75% יכולת, אתה תתחיל עם עלייה אחת של מתח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה שלא תעשה תתחיל לעשות בחודש זה נראה בלתי אפשרי לי לפחות
מה אתה שמנמן מה זה התוצאות האלה? חח סתם אחי בהצלחה :] זה קשור לחיל ההנדסה ?[d9 חח]