|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() כרגע בחיטוב נתונים בחתימה בלי יותר מדי קשקשת הינה התוכנית:
מתח- 2 סטים (6-8 חזרות) מתח רחב- סט 1 (מקסימום חזרות) סקוואט- 2x10 לאנג'ים- 2x12 הרמת עקבים- 1x8 הנפת ידיים לצדדים- 2x10 פלייס- 3x8 מקבילים+משקל- 2x10 כפיפות מרפקים בעמידה- 1x8 פשיטת מרפקים (יד-יד)- 1x9 הדגש בתוכנית הוא על החזה, יש מחסור בציוד אז אין לי אפשרות להרבה תרגילים חשבתי גם להוסיף דדליפט בעיקרון זהו מה דעתכם???
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתאמן בבית לפי מה שאני מבין?
אילו אמצעים עומדים לרשותך ? קודם כל- הייתי מחליף את הפלייס בלחיצת חזה, את ההנפות לצדדים בלחיצה [בכתפיים] מוריד עבודה ישירה על תאומים, דדליפט תכניס בכיף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
גב הייתי עובד בשני מישורים, אימון אחד 2 סטים מתח כבד ו2 סטים חתירה קלה, ואז באימון הבא הפוך. חזה מספיק 3 סטים של בנץ' שטוח. תוסיף סט-שניים מילטרי\אובר-הד פרס. אין צורך בעבודה ישירה על ידיים. אתה יכול להוסיף פעם-פעמיים בשבוע עבודה על בטן, 2-3 סטים, 6-12 חזרות.
![]() |
![]() |
#4 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
אני מוסיף בטן אחרי כל אימון 3 סטים 12 חזרות אבל לא חשבתי שצריך לכתוב את זה אבל לא חשוב, לגבי הגב אני יעבוד לפי איך שאמרת זה נשמע מעניין. בחזה יש בעיה כי אני רוצה לתת עליו דגש, ולמה לא צריך לעבוד על הידיים כולה סט אחד??
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
בנץ' ישמור לך על המאסה בחזה הכי טוב מכל תרגילי החזה. אין צורך בעבודה על הידיים, כי פשוט אין צורך חח
![]() |
![]() |
#6 |
סמל מין
|
![]() הציוד שיש לי הוא 2 דאמבלים מתברגים ו50 ק"ג פלטות במשקלים שונים, מתח ומקבילים.
ועוד משהו כמה סטים של דדליפט להוסיף?? חשבתי על 2x10
![]() |
#7 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
ולא ענית לי מזה אובר-הד פרס
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לא טועה,
אובר הד פרס זה לחיצת כתפיים בדומה למילטרי פרס, רק שהרגליים לא צמודות אחת לשנייה. בקשר לדדליפט, הייתי מכניס דדליפט קלאסי במקום הלאנג'ים אבל מכיוון שהגב עובד בו חזק ויש לך כבר חתירה ומתח, אני לא בטוח.. חכה לדעה של מבינים ממני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אל תוסיף דדליפט. לגבי האובר-הד פרס קיבלת תשובה
![]() |
![]() |
#11 |
סמל מין
|
![]() אוקי תודה על העזרה הנה התוכנית אחרי התיקונים:
מתח- 2 סטים (מקסימום חזרות) מסור- 2X10 (עבודה קלה) מתחלף כל אימון עם מתח קל ומתח כבד סקוואט- 3X8 לאנג'- 1x10 אובר-הד פרס כנגד דאמבלים- 2X10 הנפת כתפיים לצדדים- 2X7 בנצ' עם דאמבלים- 3X8 כפיפות בטן+משקל- 3X12 כפיפות בטן אלכסוניים+משקל- 3X10 סדר האימונים- FXBXWX חשבתי להוסיף באימון W סט אחד של יד קדמית וסט אחד של יד אחורית זה בסדר??
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שתוריד את ההנפת כתפיים ותחליף את הבנץ' עם הלחיצת כתפיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() נכון, לא שמתי לב להנפות, תוריד אותן
![]() |
#14 |
סמל מין
|
![]() סבבה אז ככה:
מתח- 2 סטים (מקסימום חזרות) מסור- 2X10 (עבודה קלה) מתחלף כל אימון עם מתח קל ומתח כבד סקוואט- 3X8 לאנג'- 1x10 בנצ' עם דאמבלים- 3X8 אובר-הד פרס כנגד דאמבלים- 2X10 כפיפות בטן+משקל- 3X12 כפיפות בטן אלכסוניים+משקל- 3X10 מה אתם אומרים על תוספת של פעם בשבוע סט לידיים??
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי עושה את הגב אחרי הרגליים כדי לא לעייף את הגב לפני הסקווט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
את האובר-הד פרס והבנץ' תעשה במוט. תוריד את הכפיפות אלכסוניות.
![]() |
![]() |
#17 |
סמל מין
|
![]() סקוואט- 3x8
לאנג'- 1x10 מתח- 2X6 מסור- 2x10 (עבודה קלה) מתחלף כל אימון עם מתח קל ומתח כבד בנצ' עם דאמבלים- 3x8 אובר-הד פרס כנגד דאמבלים- 2x10 כפיפות בטן+משקל- 3x12 עכשיו התוכנית בסדר או שיש עוד משהו? ואנימל אני עובד עם דאמבלים כי כרגע אין לי מוט (מתאמן בבית)
![]() |
#18 |
|
![]() נראה טוב, אתה יכול להוריד את הלאנג'ים, ותוריד סט אחד מהלחיצת כתפיים.
יכול להיות שבהמשך החיטוב אתה תצטרך לשלב אימון אחד קל בשבוע, בשביל ההתאוששות, תבדוק מה קורה איתך בעניין הזה.
![]() |
#19 |
סמל מין
|
![]() כע גם אני חשבתי על לעשות אימון אחד קל בשבוע כנראה זה יהיה באמצע השבוע עם אותם תרגילים רק במשקלים יותר נמוכים (ואני יחליף את הסקוואט בסטיף לג דדליפט) ומה אתה אומר בקשר לסט אחד בשבוע ליד קדמית ואחורית??
ועוד משהו אני מרגיש תקוע בחיטוב מה אני צריך לעשות כרגע אני על מאזן שלילי של 500-600 (היום לא אכלתי נכון כי הייתי כל היום בחוץ סוג של יום לחוץ) אני מרגיש שאומנם הרגליים מתחטבות וגם הידיים אבל הבטן עדיין לא יורדת (אני יודע שאי אפשר להוריד שומן נקודתית) אני כבר 24 יום בחיטוב וחשבתי שבזמן כזה אני יראה יותר טוב מה לעשות??? אני מבצע אירובי אולי 2-3 בשבוע חשבתי לעלות את זה לשעתיים בשבוע ולחלק את זה לפי ימים מה אתה אומר זה יעזור??
מדריך כושר גופני ואימון קטינים מוסמך מטעם - גבעת ושינגטון. ![]() נערך לאחרונה על ידי haim15, 23-03-09 בשעה 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
אירובי אמור לעזור לניוד שומן עיקש, אם תוסיף זה לא יזיק.
![]() |