|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן, אני לא מצליח להפטר מהבעיה.
אני מנסה גם לעשות את התרגיל הזה בשיפוע שמתרוממים עם הגוף העליון בשביל לחזק את הגב התחתון ( חח מקווה שהבנתם אותי..) אבל זה לא עוזר, או שעוזר זמנית.. מה אתם ממליצים לי? (: תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() זה לא הפורום הנכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() תנסה לעשות אם רגליים ישרות כפיפות בטן .. אם עדיין ממשיך אז אין ברירה תחליף תרגיל או שתלך לייעוץ אם רופא תעשה מה שהוא יגיד לך .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אל תעשה את תרגיל הבטן בשיפוע, אם זה ממשיך לכאוב תעשה תרגיל אחר לבטן עד ששרירי הגב חזקים מספיק לתמוך בעמוד השדרה. אל תעשה תרגילי בטן עם רגליים ישרות זה רק שם יותר לחץ על עמוד השדרה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד ניסיתי למהמנע מהדדליפט, הבנתי שאם עושים טיפה לא נכון אפשר לדפוק ת'צורה.
האמת שאני בכלל לא יודע איך עושים אותו :s בקשר לשיפוע נראה לי שלא הבנת אותי, אני עושה תרגיל לגב התחתון לא לבטן. נשכבים עם הבטן על מתקן כזה בשיפוע, ויורדים עם כל הגוף כמה שיותר למטה ועולים בחזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה מנסה לעשות את זה: http://www.exrx.net/WeightExercises/...extension.html אבל זה לא עוזר לכאבי גב, נכון? עכשיו אני אומר לך ששרירי הגב שלך חלשים ואתה צריך להתחיל לעשות דדליפט, להתחיל רק עם המוט ולהוסיף משקל כל שבוע הנה סרטון הסברה: http://www.youtube.com/watch?v=8-O_MT72rck
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי, תודה
|
![]() |
![]() |