|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() גובה - 170 משקל - 75 גיל - 15 כדאי להתחיל חיטוב? ![]() דרך אגב אני אחרי ארוחה כאן אז הבטן יצאה קצת מנופחת.. נערך לאחרונה על ידי radio111, 07-03-09 בשעה 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() לפי דעתי תן מסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() כן תן בראש במאסה תהיה בלון מנופח.... תעשה חיטוב ותן מאסה ארוכה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עד כדי כך? אני לא רוצה להגיע שמנמן לקיץ d:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה לא גבוה? יש לו איזה 15 לפחות ואין לו מאסה.. אם הוא עושה מאסה עכשיו זה יהיה חסר טעם כי הוא אומנם יעלה קצת במאסה אבל האחוז שומן יהיה אסטרונומי... תעשה חיטוב ל10 ותן מאסה.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא לא חושב שהגזמתי, אף לא קרא לך שמן או שחיף, אבל אם תמשיך במאסה לדעתי תראה כבר באמת סתם שמן
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך הרבה לעבוד תתחיל לחטב תגוף עזוב את כולם פה עם המאסה תן חיטוב אין לך בכלל סימנים בגוף אחרי זה היה לך קשה לייצר סימנים זה יקח לך שנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() סימנים ?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לך גוף מוזר כמו של ילד שלא התבגר מינית..גוף כמו של ילד בן 8..
בן כמה אתה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משקל - 75 גיל - 15 כדאי להתחיל חיטוב?" וזה פשוט גנטיקה, למה אנשים חושבים שאם הוא רזה והוא אחרי מסה זה אומר שהוא עדיין צריך להמשיך עם המסה, כולם רוצים להראות חטובים בקיץ. אתם לא יודעים מאיזה מצב הוא התחיל ככה שאם הוא עשה עליה יפה ועכשיו רוצה לחטב לקיץ זה בסדר גמור, לא רק מי שהוא 1.70 85 קילו צריך לעשות חיטוב לקיץ.
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וד"א ככה התחלתי: http://img219.imageshack.us/my.php?image=img1069ab0.jpg לא יודע מה איתכם, לדעתי יש עלייה.. ושובב הבטן שלי נפוחה כי הצטלמתי אחרי ארוחה, אני לא על אחוז שומן נמוך אבל אני בטוח שבזה גורם לי להראות בתמונה שמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() http://img527.imageshack.us/my.php?i...5.jpg&a=j&rt=1
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]()
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי יש לא עוד הרבה מישקל שהוא צריך לעלות,מה אתה רוצה שהוא יהיה ניצול שועה?אין לו ביכלל מסת שריר כימעט,חיטוב?הייתי קורא לזה יותר תיאטה נכונה בישביל המראה החתיך והיפה,כי בישביל חיטוב אמיתי לשרירים להביא מראה יותר טוב לשרירים הוא לא צריך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם רוצים ממנו הילד נראה בסה"כ בסדר לגיל שלו, אתה יכול לחטב אבל התוצאה שתצא לך מזה היא קטנה מאוד, כי אחרי במאסה הקיימת שלך חבל על כל גרם שריר שתאבד. אם אתה רוצה להישאר על אחוז שומן סביר בקיץ פשוט תישאר על ניטרלי או שתעשה חיטוב קצר אני די מסכים עם ליטל פרנד בקטע הזה, חבל שתגיע לאחוז שומן שתתבאס ממנו ויכול להיות שסתם ישבר לך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי יש לו גוף יפה,הוא פשוט צריך לעלות במישקל זה לא משו רע,אני לא מבין איך אומרים לו חיטוב מזה משנה ביכלל כמה הוא עלה שומן או שריר,אתם רואים שהוא צריך ויכול והאחוז שומן שלו ביכלל לא גבוה ניראה.. |
|
![]() |
![]() |