|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() כרגע אני נתקע בהיקפים אבל עולה במשקל במכונות(מבאס)
אז אחד המתאמנים המליץ על פרמידה הפוכה ז"א אני מתחיל למשל חזה עם בודדות אז עושה סט ראשון 22 ק"ג/סט שני 18 ק"ג/סט שלישי 16 ק"ג בכל תרגיל לעשות ככה כתפיים/גב/קדמית/אחורית/רגליים..... האם זה באמת יעזור בעלייה במסה ובהיקפים או שמדובר בטכניקה גרועה? עוד שאלה-חזה אני כרגע חזה עובד עם בודדות(שלילי/חיובי ורגיל) לפי מה שהבנתי העבודה עם בודדות יותר איכותית מבחינת העבודה והטכניקה זה נכון או בלבול ביצים? אז ככה מוט או בודדות מה עדיף? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ניסית שיטות אחרות? דרופ-סט? כמה זמן אתה מתאמן בכלל?
כן העבודה עם משקולות יד יותר טובה כי השרירים המייצבים פועלים יותר...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ^
לא תמיד העבודה עם משקולות יותר טובה מאשר מוט! זה אישי! כל אחד ומה שעובד בשבילו! לנושא:פירמידה הפוכה זו שיטה מצויינת אני משתמש בה המון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
להלן תוכנית: יום 1: יד קדמית+יד אחורית קדמית- בשכיבה עם מוט מכונה-3 סטים(15 ק"ג) בישיבה(מכונה)-3 סטים(30-35 ק"ג) מוט 25 ק"ג 3 סטים 5-6 חזרות(כוח) אחורית- פשיטה חבלים 3 סטים (15 ק"ג) בודדת מאחורי ראש 3 סטים(16 ק"ג) יום 2: גב+רגליים גב- פולי מוט 2 סטים(47 ק"ג) פולי פטיש 2 סטים(50~ ק"ג) מסור 3 סטים (16-18 ק"ג) קרוס כבלים בהצלבה 3 סטים(3 ק"ג כל כבל) רגליים- לג פרס 3 סטים(מתחיל מ50 ק"ג מגיע ל100 ק"ג) פשיטת ברך 3 סטים(65 ק"ג) סקווט סטטי(מה שנקרא mtv squat) 3 סטים( 75-100 ק"ג) יום 4: קדמית: קדמית- בשכיבה עם מוט מכונה-3 סטים(15 ק"ג) בישיבה(מכונה)-3 סטים(30-35 ק"ג) מוט 25 ק"ג 3 סטים 5-6 חזרות(כוח) חזה- 3 סטים רגיל בודדות(16 ק"ג) 3 סטים שלילי בודדות(16 ק"ג) 3 סטים חיובי בודדות(16 ק"ג) בימים חלשים עובד עם 14 ק"ג יום 5: כתפיים- דחיקה בישיבה(12-14-16 ק"ג) 3 סטים מוט w שם 5 ק"ג כל צד 3 סטים דחיקה עם התנגדות 10 ק"ג כל צד 3 סטים יד אחורית- פשיטה חבלים 3 סטים (15 ק"ג) בודדת מאחורי ראש 3 סטים(16 ק"ג) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אגב אני חייב להעיר על החתימה שלך:
בתור פעיל ימין בהמון פורומים ומקומות אני פשוט מתנגד לליברמן שמת לב למצע שלו? חילופי שטחים,לא א"י השלמה! ויש לו 0 מעשים,ותהיה בטוח שכל הקטע עם אזרחות ונאמנות זה פקה פקה זה אמיתי ונכון אבל אין לו מנדט לבצע זאת. היום אין ימין אמיתי ממשי. מפד"ל הצביעו בעד התנתקות בית יהודי-מפד"ל.. ליברמן-המון דיבורים אין מעשים היחידים שאני איכשהו סומך עליהם-איחוד לאומי וזה רק בגלל שאני אוהב את אריה אלדד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. מוט מאפשר להעמיס יותר משקל, ומשקולות בודדות לעומת זאת מפעילות יותר את המייצבים. לדעתי, עדיף מוט
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אוקי תודה
|
![]() |
![]() |