|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: קוסטה =]
עוסק ב:: חיים
חדר כושר: שכונה XD
|
![]() לפני כמה אימונים האימון גב שלי הייתה(אני במסה):
חתירה פולי עליון T-BAR קראתי כמה מאמרים ושיניתי את זה ל-: מתח חתירה T-BAR עכשיו בגלל המתח ממש קשה לי לעשות חתירה אחרי זה, הורדתי משקלים משמעותי.. גם לפני זה הייתי עושה פולי עליון36-42(מה שאומר 18-21) ובמתח אני מרים את משקל גופי? אז 62 קילו... לא מבין.. בעיה שניה: קראתי עוד מאמר בקשר לאיך להתאים תוכנית אימונים ותזונה לסוגי גוף שונים. הקיצר העלתי את זמן המנוחה שלי ל1 וחצי בגלל שאני רזה ורשום שעדיף לנוח עוד קצת על מנת לשפר ביצועים.. עכשיו בגלל זה משך האימונים יכולים להגיע לי עד ל כ שעתיים ואפילו יותר.. אני מתאמן ב AB בגלל זה יש לי הרבה תרגילים. ושאלה אחרונה: לאימון ידיים, כפיפות מרפקים עם W ולאחר מכן בפריצ'ר, זה אימון טוב? זה ניראה אותה תנועה בנוסף לזה שזה עם אותו כלי... זהו, אשמח לעזרה קלה ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() 1) למה שינית את התרגילים? מה רע בפולי בדיוק? ותעשה את החטירה לפני המתח אם זה פוגע במשקלי עבודה
2) כנראה התוכנית שלך ארוכה מדי. תספור כמה סטים סה"כ יש לך ותגיד פה. 3) זה בסדר אם אתה בתכנית ab. אם אתה בabc או abcd צריך יותר תרגילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שיניתי מכיוון שמתח עובד על יותר מקומות ושרירים בגב בצורה יותר מועילה מאשר חתירה, וגם כך המליצו לי באחד מהמאמרים..
סטים.. A: חזה:11 רגליים:12 יד אחורית:8 בטן:8 b: גב:11 כתפיים\טרפזים:8 קידמית:8 בטן:8 או, ניזכרתי בדיוק בעוד דבר, לפני כשבועיים, גיליתי שלא אימנתי אף פעם טרפז בצורה ישירה. לכן הוספתי תרגיל של "הרמת" טרפזים עם דאמבלים בצדדים. עכשיו או שהטרפז שלי חזק(אפילו שלא רואים אותו) או שאני לא עושה נכון. המדריך היה איתי מספר פעמים ועשיתי טוב ועוד אחד שהוא סוס גם אמר לי שאני עושה בסדר. כל הקטע שאני לא מרגיש אותו ממש, ואני עושה עם משקלים עצומים איזה 30 קילו כל צד, חוץ מזה שניקרעת לי היד אני לא ממש חושב שאני מאמן טרפז, זה די בעייתי הקטע הזה =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. ווליום מיותר, כלומר תרגילים מיותרים וסטים. 3. זה לא נורא, אבל אפשר גם להוריד את אחד התרגילים.
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
2. אין צורך בעבודה ישירה על טרפזים, לפחות לא בשלב הזה... ו30 קילו כל יד זה בכלל לא עצום...
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איך אני יתן לשריר גדול כל כך קצת סטים?
אני עושה קצת חזרות ומשקלים כבדים(בשבילי =\) למשל בחזה אני עושה דחיקה עם מוט 10-6X4 דאמבלים לחזה עליון עם שיפוע 10-6x4 והצלבה עם כבלים 12-8X3 מה להוריד בדיוק? =\ ו-30 קילו בשבילי זה הרבה, גם ככה יש לי יד קטנה אז אני מרגיש שהיא ניתלשת לי ועוד רגע קילה XD למה לא צריך לעבוד על טרפזים בצורה ישירה? אצלי לא ניראה לי שהוא מתפתח יותר מאשר אם לעבוד עליו ישיר.. ומזה ווליום? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
2. כי הם עובדים מספיק בכתפיים+גב. 3. נפח, מספר סטים ותרגילים
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתכוון להוריד תתרגיל כולו?! =\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תיראה, אני ירשום פה תתכונית, אולי למישהו יהיה רעיונות איך לעזור לי =)
בקשר לטרפזים, אני לא חושב שהם גודלים בצורה יותר טובה אם לאמן אותם בעקיפין דרך כפתיים וגב. אני רוצה לתת עליהם דגש כשריר מרכזי ולבדוק את השינוי. התוכנית אימונים(מטרה מאסה): A: חזה: באנצ' פראס 10X4 דאמבלים שיפוע חיבוי 10X4 קרוס כבלים 12X3 רגליים: סקואט מכשיר(עלוב אה?) 12X3 פשיטת ברכיים 12X3 לחיצת תאומים 18X3 כפיפות ברכיים 12X3 יד אחורית: באנצ' פראס אחיזה צרה 10X4 לחיצה צרפתית 10X4 בטן: הרמת ברכיים 20X4 כפיפות בטן 90מעלות 20X4 B: גב: מתח 10X4 חתירה 10X4 T-Bar 10X3 כתפיים-טרפזים: לחיצת טרפזים עם דאמבלים 10X4 לחיצת כפתיים מכשיר 10X4 יד קדמית: כפיפות ידיים W 10X4 כפיפות בפריצ'ר 10X4 בטן: הרמת ברכיים 20X4 כפיפות בטן 90מעלות 20X4 בעיקרון זה, לאחר קריאה של מאמר בקשר לבטן התחלתי לעשות אותו בהפסקות של אימון אחד(לא אחרי יום) כמו כן יוצא לי להתאמן רק 3 פעמים בשבוע בגלל שבשבת המכון סגור ובשישי הוא רק בבוקר וזה לא מסתדר לי עם תזונה..=\ ABA\BAB... זהו הייתי שמח לעזרה יותר מעמיקה בנושא גם ממנהלים =)) למה חוץ מאנימל ומקס (תודה רבה לכם גם) אף אחד פה עוד לא ניכנס =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() 2 תרגילים לחזה?
פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה... אתה בטוח שזה טוב? =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לתוכנית אימונים שלך שיניתי לפי מה שאני חושב ומהידע המצומצם שצברתי עד כה (אני רק מתאמן לא מדריך ולא לומד בקשר לזה) את השינויים רשמתי בהעתקה של התוכנית אימונים שלך שיהיה בהצלחה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי מושג ממש למה שינית לי את כל החזה..
ועוד כמה דברים תסיבה לשינוי שלהם.. =\ אבל תודה בכל זאת, אני יחכה לעוד כמה תגובות אולי יגידו משהו תזכור המטרה שלי הייתה לצמצם את היקף האימון כך שאני יתאמן מקסמיום שעה, ולא כמו שעכשיו מינימום שעה וחצי.. |
![]() |
![]() |