|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: תוצאות נכון ל-22.1.09
עוסק ב:: תלמיד :S
חדר כושר: Target
|
![]() תראו בתוכנית שלי אני עושה 3 סטים 20 חזרות כל כפיפות בטן עם 23 קילו (זה שאתה מושך את עצמך למטה עם הידיים לאדע איך להסביר), אני מתחיל ועד עכשיו היו לי 2 אימונים, אני עושה חיטוב ואני מאוד רוצה לעבוד על האיזור של הבטן כדי שאחרי החיטוב יראו משו... ד"א אני בכושר ירוד לכן המאמן המליץ על 20 סטים בשביל לפתח סיבולת, עכשיו להתחלה זה תרגיל מספיק לעשות כל אימון? או שלבקש ממנוו עוד תרגילים לבטן? אני פשוט רוצה שיראו משו אחרי החיטוב ולא יהיה סתם שטוח.. ד"א עוד חודש הוא יחליף לי את התוכנית אימונים....
תודה, מחכה לתשובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תעשה 2-3 בשבוע לא יותר מרבע שעה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני הולך 4 פעמים בשבוע, זה לוקח לי 5-6 דקות שלושת הסטים.
אם כך זה בסדר להמשיך לעשות זאת כ-4 פעמים בשבוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה מאוד חשוב לי, אני הולך היון למכון ואני רוצה לדבר על זה עם המאמן, אז אני רוצה להגיד לו מה אמרתם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() יווווווווווווווו איזה ילד קטן, כמה אתה שוקל שאתה עושה חיטוב אתה תיהיה שחיף,
אם תרוצה להיתיעץ עם המאמן לך אליו למה באתה לפה ?!?!?! הרי לא משנה מה נגיד אתה תלך להיתיעץ איתו אז אני ימנע מלהגיב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבסס את מה שאני אומר לו על מה שאתם אומרים, ואני לא שחיף, יש לי קרס, אני שוקל 70 ק"ג, 1.67 ס"מ, bmr 2104 ורק התחלתי להתאמן יש לי קרס שאני צריך להוריד ורק אחרי זה אני עושה מסה, אם אני אחכים יותר פה, יהיה לי יותר קל להסביר למאמן מה אני רוצה לעשות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לעיניין אין צורך ב4 אימוןנים בשמוע ולא יעשה טוב ואני יגיד לך למה , בטן זה כמו כל שריר אחר תיתיחס אליו ככה אני מציע פעמים בשבוע זה הכי טוב, אם בכל מקרה תרוצה יותר שאני לא יודע למה זה יהיה טוב אתה יכול 3 פעמים 4 פעמים זה סתם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני שמח שעכשיו הבנת אותי, אני מבין בנושא בצורה בסיסית, ולכן אני יודע אם אני צריך מסה או חיטוב...
אני יעשה אימון בטן 3 פעמים בשבוע, אם אתה רוצה להציץ בתוכנית האימונים שלי ולהגיד לי מה עוד לשפר מה לחלק, אני אשמח =] תודה לך אחי.! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אין בעיה בבטן 4 פעמים בשבוע, רק לא בימים עוקבים.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אבל מכיוון ואני לא יכול להגיע שישי שבת חייב להיות לי לפחות פעמיים שזה יוצא ימים עוקבים, ד"א מה יכול לקרות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
גולש עם אזהרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה היה עוד בכוונה לאימוני fbw.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 2-3 פעמים בשבוע, 3-5 סטים על פעם, 8-12 חזרות לסט, לא בימים עוקבים
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עבודת בטן זה אמור להיות בכלל עבודת עזר לעזור בייצוב של התרגילים היותר כבדים
לעבוד על בטן בשביל איזהשהו סופר חיטוב זה מגוחך בגלל ש"ריבועים בבטן" זה א. גנטי ב. אחוז שומן באדיבילדרים מקצועיים מתאמנים על בטן 0-2 פעמים בשבוע וגם את זה הם עושים בדרך כלל לא נכון, כל תכניות הבטן המפוצצות למיניהן זה בזבוז זמן טוטאלי ולא עושות כלום חוץ מלהביא לך עוד פס בצד של הבטן ולקרב אותך לאימון יתר מערכתי
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה אומר להוריד את זה ל-2 בשבוע?, ובקשר לשאר האימונים, זה בסדר להמשיך לעשות 4 פעמים בשבוע? או לרדת ל-3?
אם אני יורד ל3 פעמים בשבוע לא יווצר מצב שבו אני עובד יומיים רצוף. מה אתה אומר לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אז אתה אומר להוריד את זה ל-2 בשבוע?, ובקשר לשאר האימונים, זה בסדר להמשיך לעשות 4 פעמים בשבוע? או לרדת ל-3?
אם אני יורד ל3 פעמים בשבוע לא יווצר מצב שבו אני עובד יומיים רצוף. מה אתה אומר לעשות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לאימונים תלוי איזה תכנית אימונים יש לך אחי? (ab,abc,fbw וכו') |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע איזה תוכנית אימונים יש לי... הוא פשוט כתב לי על דף כזה מה לעשות וזהו... אני לא מבין את הקטע של האותיות חח..
|
![]() |
![]() |