|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אני לוקח תקופה של חצי שנה כבר קריאטין ........ אין לי מוסג עם זה עוזר מי יודע מה
אבל אולי עוזר קצת משהו לא מורגש אבל ... אבל קיצר .. האני לוקח תקראטין קרוב לחצי שנה בלי הפסקה .... ולפי מה שאני מבין פה מה שקראתי שרק בהתחלה לוקחים 10 קראטין 5 לפני אימון ו5 אחר אימון ועכשיו אני מבין שאחרי שעושים ככה איזה שבועים צריך לקחת רק לפני אימון צודק או לא צודק ? או שלא הבנתי נכוןן ??? ועוד שאלהה איזה ווטמנים מומלצים יש ? אבל במחיר זול יש דבר כזה ?כי אני במצב שאני לא עובד אז בקושי יש שקל חיש איזה המלצה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() לוקחים 10 גרם כדי שהשריר יהיה רווי יותר מהר בקריאטין ואז 5 גרם כי אין טעם ליותר
או שמההתחלה 5 גרם ולא חייב לפני אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה מתי תיקח את הקראטין.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 5 גרם כל יום ללא הפסקות , ללא העמסות , מומלץ לקחת את זה עם סוכר ענבים.
![]() |
#5 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה לא רציני! , אני לוקח כבר המון זמן עם סוכר ענבים 30 גרם ואתה עכשיו אומר לי שאני סתם מבזבז?! ![]() ![]() ![]() אז לקחת ללא סוכר ענבים?
![]() |
#7 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חח תודה רבה! , מצטער על הדרמתיות =]
עכשיו אני אקח במקום עם הקריאטין את ה30 גרם אני אקח אחרי האימון 60 גרם תודה!
![]() |
#9 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() HardCor3
לא הבנתי אחי אתה מדבר שהסוכר ענבים לא תורם לפני אימון או אחרי אימון ? אחרי אימון אני לוקח כף וחצי של סוכר ענבים עם הכף של האבקת חלבון ולפני אימון אני לוקח 5 גרם קראטין ו2 כפיות קטנות מלאות של סוכר ענבים ואחרי אימון אני לוקח כף וחצי של סוכר ענבים +5 גרם קראטין + כף של אבקת חלבון מה כדאי לתקן לשנות ? ושהקראטין נגמר לי אני לא קונה עוד אחד אני מפסיק איתו ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אז למה תמיד הייו אומרים שכדאי לקחת תפוח בננה לפני אימון זה כמו סוכר ענבים לא ??
פשוט הסוכר ענבים יותר נוח לאא |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
אחרי אימון זה מעולה לקחת סוכר ענבים ואפשרי להוסיף את הקריאטין לאותו שייק אין עם זה שום בעיה. לפני אימון מומלץ לאכול פחמימות מורכבת - תפוח אדמה , בטטה , אורז , לחם מלא , שיבולת שועל , כוסמת. לאחר אימון מומלץ לאכול פחמימה זמינה - בננה , תמרים , סוכר ענבים , חלב(לקטוז). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
לקחת לפני אימון בננה תפוח כדאי בשביל אנרגיה ? ביחד עם סוכר ענבים -כן אבל אבל אני לוקח אחרי אימון כבר סוכר ענבים אז אני יוכל לבתר על הבננה תמרים ואלו נכון ... לא לוקח ביחד כי אני לוקח סוכר ענבים כמות מספקת ... אבל אחי שאתה אומר לאכול לפני אימון בטטה תפוחי אדמה אורז... אתה מדבר על ממש לפני אימון ? זה לא כבד מדיי ?? אני שואל בכללי מה כדאי לקחת ממש לפני אימון בשביל אנרגיה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהתחלה הבננה מביאה פוש טוב אבל אחרי זה אין לזה יותר מידי השפעה.
![]() |
![]() |
#15 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אז לא כדאי לאכול כלום לפני אימון ? כלום כלום לבוא ככה ריק ? כי פעם אני זוכר שתמיד אמרו תפוח לפני אימון או בננה ....
כי אורז פסטה תפוחי אדמה זה כבד לפני אימון אולי לאכול שעה וחצי שעתים לפני אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא חייב לאכול לפני אימון.
אישית אני אוכל שעתיים לפני ארוחה גדולה ואם בא לי חצי שעה לפני איזה פרי. אחרי תאכל פחמימה בעלת א"ג גבוהה +חלבון.
![]() |
#17 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() הא הבנתי אחי
לא יודע כי פשוט אחי תמיד המליצו על בננה לפני אימון וזה אחרי ואני קורא באתר פה ים של זמן .......... סתורמת בננה תפוח ואלו זה לא כזה חשוב לפני אימון אחרי אימון אני לוקחקבוע סוכר ענבים ואבקה :] ואין בעיה עם אני לוקח 10 קראטין אחרי אימון נכון אחי אין בעיה ? במקום לקחת לפני אימון 5 ואחרי 5 .. סבבה הבנתי תודה :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחכה לעוד תגובות.
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה לוקח 10 גרם קריאטין?
קח 5
![]() |
#20 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() לא יודע משהו מוזר פה
כול פעם אומרים משהו אחר לקחת 5 גרם רק אחרי אימון זהוא לא יותר נכון ?? כי פעם אמרו שצריך לקחת 10 גרם 5 לפני אימון ו5 אחרי אימון |
![]() |
![]() |