|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לכל אלה שנכנסו סתם כדי לצחוק עלי אז נא לצאת ולמצוא לעצמכם חיים...
בכל מקרה לנושא נמאס לי להתאמן להשקיע תנשמה שלי באימונים אבל בכל זאת לעלות בקושי במשקל (בערך קילו וחצי בחודש) לא רואה שום תוצאות!!!אבקות אני לא יכול לקנות כי ההורים חושבים שזה סטרואידים.... אפילו תזונתאית לא המליצה על האבקות.... דרעקית כל הזמן בח"כ כל הסוסים האלה עובדים וזה מזה מדכא להיות היחיד שדוחק 40 קילו בלחיצת חזה בזמן שכל האחרים דוחקים 60 קילו לחימום -__- כמה אפשר זה מדכא טילים הורס תאימון סעמק!!!!!!111111111111 וכל הזמן חשבתי לעצמי שזה רק בהתחלה ככה, בהמשך יראו תוצאות אבל לא רואים בשיט!! עצות,תמיכה?
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
1: גם אם תצרוך אבקת חלבון זה לא יעשה לך הבדל כי האבקה היא כמו אוכל 2: אין כל קשר בין המשקל שאתה מרים והמשקל שהחברים שלך מרימים כי כל אחד והכוח שלו 3:קילו וחצי בחודש נקי זה המון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גבר
קילו וחצי לחודש זה מצויין הלוואי עלי ליראות עקביות כזאת !! דבר שני אתה צריך להבין שפיתוח גוף " זה ריצת מרתון ולא ריצת ספרינט " צריך לעבוד בעקביות רבה ואם אתה מרגיש שיש בעיה תמצא אותה אולי בתוכנית עבודה שלך או בתזונה.. אין פה קסמים הכל עבודה קשה ונכונה בהצלחה בהמשך!
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה?
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() אוקי אז ככה
א.אפשר להתקדם יפה מאוד בלי אבקות זה סה"כ תוסף תזונה אבקת חלבון זה תוסף לתזונה היומית שלך ותגיד לתזונאית ולהורים שלך שיפעילו קצת את השכל כי להגיד שזה סטרואידים מבלי לדעת זה תאמת גורם להם להראות מפגרים. ב.זה שאתה לא מתקדם זה כניראה אולי שהתזונה שלך או תוכנית האימונים שלך לקויה?או לא טובה?אולי אתה בא לחדר כושר ולא מתאמן כמו שצריך? ג.מה הנתונים שלך ומה אתה מנסה לעשות?מסה?חיטוב?שתף אותנו קצת במקום להתבכיין ואולי נוכל להמליץ לך על משהו ולעזור לך ![]() בהצלחה ואל תיתיאש בן אדם שמתמיאש=פחדן עלוב=שמאלני ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא מצליח? אז תיפרוש, זה הכי קל..
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() תראה לאט לאט תוצאות ,
קילו וחצי בישביל אדם '' שחיף '' כמו שרשום בחתימה שלך , זה די הרבה , ואפילו טוב . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
כללי:: שניר פרץ
עוסק ב:: בקרוב צה"ל
חדר כושר: כעת מתאמן בבית
|
![]() קודם כל לדעתי 6 קילו ב 4 חודשים זו התקדמות (אם היית מתאמן יותר נכון בעיקר בתזונה היית יכול לדעתי לעלות גם 10-15 קילו אבל אין מישהו שהתחיל להתאמן 100 אחוז נכון ) ו 6 קילו זה בטוח עדיף מלגרבץ בביצים ולא להתקדם בכלל
דבר שני לא לעניין הזה הנתונים מהחתימה שלך 1000 - 2:45 2000 - 7:18 תבדוק פעם נוספת את התוצאות כי אין סיכוי בעולם שאתה רץ קילומטר ב 2:45 ואם אתה איזה תותח על ואתה אכן מצליח לרוץ בתוצאה הזאת אז אין כל קשר לתוצאה שלך ב 2000 (2:45 ל-1000 מתאים ל בערך 5:45 ל 2000 ובטח לא לתוצאה ממוצעת + של 7:18 ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תחשוב שכל ה"סוסים" שמרימים 60 קילו כחימום היו במצב שלך, הם לא עלו במשקלים ולא גדלו, ועדיין המשיכו ותראה אותם היום ענקיים.
תשאל שם אחד אחד אם הם לא נתקעו כמוך... אבל תראה שהם לא ויתרו ועכשיו הם גדולים, אתה אל תוותר כמוהם ועוד תגדל. 1.5 קילו נקי לחודש זה מצויין, אולי עכשיו אתה לא שם לב לשינויים(כי אתה אובססיבי וכל דקה רץ למראה לבדוק את עצמך) אבל תוך חצי שנה תראה שאתה תהיה ענק.
![]() |
#14 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמממ נתונים 53 173 מתאמן 4 חודשים מן הסתם שמסה בן 15 ציטוט:
ותודה על התגובות פשוט חשבתי שהתקדמות כזו זה די עלוב.... (ומתברר שלא =]) וכל אלה שאומרים שהכי קל זה לפרוש אז זה הדבר שאני לא רוצה... תודה חברה העלתם לי את המצב רוח לפני האימון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() קודם שאול קח נשימה עמוקה. אח"כ תחזור אליי
אתה אקטומורף ידידי. ולפי העובדה שאני מכיר אותך אני משער שרמות הטסטוסטרון שלך נמוכות עדיין. אתה עוד לא התפתחת מספיק כנראה ובגלל זה קשה לך לעלות במסה. עצה שלי, גנטיקה שלך שונה משלי ושל כל אחד אחר ובגלל זה התוצאות שלי אחרי שנה לא בהכרח יהיו כמו שלך אחרי שנה. תתעזר בסבלנות, תשמור על תפריט תזונה במאזן חיובי, לך אני יכול אפילו להמליץ על מסה מלוכלכת. ושתבין שמסה מלוכלכת זה לא שאתה טוחן בלי חשבון, אתה צריך לטחון בצורה נכונה. ואני גם יכול להמליץ לך מהניסיון האישי שלי (עליי זה עבד), הייתי עובד על 10 חזרות בבנץ' ונתקעתי על 50 קילו. הורדתי ל-6 חזרות וזה עזר לי להמשיך לעלות. בכל מקרה שאול ידידי, תמשיך להשקיע באימונים ובתזונה! אל תעשה הרבה אירובי כי אם אתה עושה אתה צריך להשלים את ערכי הקלוריות ויהיה לך קשה. בקשר לאבקות, תן להם איזה מאמר אני יודע... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אל תשבר.. תבדוק אם אתה עושה הכל נכון (במובן של תזונה אימונים ותדירות)
ותמיד תזכור שכולם רוצים להיות מפתחי גוף.. אבל מעט מוכנים להקריב את מה שדרוש בשביל להיות אחד כזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() חחחחח גלעד הרגת אותי.
התשובה של ///Efi/// הייתה הכי לעניין (אני לא ציני - אני הייתי גם מגיב בצורה דומה אם הוא לא היה מגיב כבר ככה לפני). לכל אחד יש תקופות משבר מתישהוא. לא משנה אם זה בהתחלה או אחרי חודש או אחרי שנתיים. החכמה היא למשיך גם שקשה. אם אתה מחפש משהו קל תפרוש עכשיו כי בתחום הזה אף פעם לא יהיה לך קל! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה של קילו וחצי בחודש מה אתה בסדר ? אני לא מבין את התגובות של האנשים פה "לכל אחד יש תקופות" "אל תשבר" זאת אחלה התקדמות..ועם המשקל אתה תראה תוצאות על פני השטח, לא הגיוני שלא. אז אל תדאג, מצבך בסדר גמור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את המטרה שלך לא כמו טום או סימון שנולדו עם גנטיקה בת ****!! ציטוט:
ולכל התומכים תודה ![]()
![]() |
![]() |