|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב להחליף תוכנית של abcd ל ab
התוכנית abcd הולכת ככה: A: 17 סטים חזה 12 סטים יד קידמית b: 20 סטים גב יד אחורית 12 סטים c: כתפים 20 סטים רגלים 20 סטים d: חזה 17 סטים גב 20 סטים * d = אימון בישביל לתת דגש על 2 שרירים. * כל אימון לא עובר את השעה (לפעמים יוצא 40 דקות). * התוכנית הולכת axbcxdx אימון ab יהיה כזה: A: חזה 12 סטים כתפים 12 סטים יד אחורית 9 טים b: רגלים 12 סטים גב 12 סטים יד אחורית 9 סטים * abxabxx אני לא בטוח שזה יהיה טוב אחרי אימון של abcd כי יש לי בערך 40 סטים לגב ולחזה בשבוע ושם יהיה לי 24 סטים לחזה בשבוע. ובab יהיה פחות סטים ונראה לי גם פחות גירוי לשריר מה אתם אומרים? להישאר על abcd או לעבור ל ab ? וגם האימון בAB יקח לי יותר זמן כי יהיה לי 33 סטים באימון ולא 28-30
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() או שאתה עובד כמו בחורה או שלא יודע מה, כמה סטים ? גם בABCD יש הרבה יותר מידי וגם בAB, שריר גדול תעשה 8-10 סטים, קטן 4-6
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מצחיק , אני לא עובד כמו בחורה תיהיה בטוח.
אני עובד מאוד חזק עם כל מה שיש לי ואני עולה יפה מאוד במשקלים. אבל אני פשוט חשבתי לעבור לab בגלל שיש שם יותר סטים לשרירים אחרים כמו לכתפים 24 סטים בשבוע יותר מאצלי שזה 20 בשבוע.
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ![]() ממתי הכתף צריכה 24 שרירים בשבוע?! אתה רוצה AB אז תחלק ככה: 7-10 סטים שריר גדול 2-6 סטים שריר קטן חזה+כתפיים+אחורית גב+קדמית+רגליים+בטן |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה , אני אשאר עם abcd.
כנראה זה הפתרון היחידי. ד"א הכתף שלי צריכה 20 סטים בשבוע (כלומר אימון אחד).
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() The aniaml בקרש לחלוקה ב ab מחלקים
6-9סטים לשריר קטן ו 9-12 לשריר גדול כמובן שאן צורך ב9 סטים לשריר קטן אז פשוט עושים 6-7... וגדול ברעך 10.. 4 זה מעט מידי לשריר קטן ו 8 מעט מידי לשריר גדול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נסה לעשות 10-12 סטים לשריר גדול עם 6 חזרות כנ"ל 7-9 סטים לקטן ונראה מה תגיד.
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Bono, 14-12-08 בשעה 21:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() עוד מישהו שם לב שכל חודשיים יש נהירה לכיוון אחר של תכניות
לפני חודשיים זה היה לתכניות כוח 5*5 סטייל עכשיו זה abcd מה הלאה? אני לא מבין מה הבעיה ללכת לסטנדרט? מילא לשלב תכנית כוח פעם בכמה חודשים אבל למה אנשים מתחילים להמציא טרנדים חדשים לתכניות? לכו על ab-abc ורובכם תגדלו יפה מאוד...הרוב פה לא יצטרכו יותר.... אני מתכוון לכתוב מאמר לחלוקת שנת אימונים מקווה שזה יסדר לאנשים פה את הראש....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אני מניח ששאלת על כמות סטים בab אז אם אתה עובד נכון 6-7 לגדול ו1-3 לקטן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() פאק תכנית גרועה,איך לא הגעת לאימון יתר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אני ההיתי כמוהו עם abc, אחי היתה לי להיתקדמות אבל ישר כשעבקתי תוכנית גדלתי הרבה יותר מהר
תנסה ותיראה שאצלך זה יהיה אותו דבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית גרועה? כמעט מצחיק.
אני מתאמן חצי שנה עם התוכנית הזאת (כמובן שמשנה תרגילים) ולא הגעתי לאימון יתר. ציטוט:
אני חצי שנה+ עם התוכנית הזאת ככה שאני לא כמו כל השאר חח.. אני לא מרגיש " מסופק " מתוכנית ab-abc.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כל העניין הזה עם 8-10 סטים לגדול ו2-6 לקטן זה שבועי או פר אימון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
מתאמן חצי שנה עם התכנית הזאת ולא הגעת לאימון יתר? אז למה אתה רוצה לשנות אותה אם היא כל כך טובה. ההגדרה של אימון יתר זה שהשריר שלך לא מספיק להתרפא עד שאתה עובד עליו שוב במילים אחרות אם אתה לא גדל זה יכול לנבוע מאימון יתר. ההרגשה זה לא מדד. זה שאתה מרגיש גמור אחרי האימון ומרגיש כל שריר בגוף שלך זה לא אומר שמה שאתה עושה עובד. יופי אז אתה יכול באותה מידה לעשות 10 סטים של 100 חזרות לכל שריר ותאמין לי שאתה לא תוכל לזוז מרוב ש"תרגיש" מסופק. אם מה שעשית עד עכשיו באמת עובד לך טוב ואני בספק.. אז יש לך גנטיקה מעולה ואין לי הסבר אחר. בכל אופן אני רוצה לדעת את הנתונים שלך מה המשקל הנוכחי שלך + אחוזי שומן והמשקל שהתחלת בו + אחוזי שומן אם זה כזה טוב אין לך במה להתבייש נכון? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משקל התחלתי: 60 גובה 168 % שומן : 20 (יכול להיות יותר) עכשיו: משקל :71 גובה 178 % שומן : 14. (הקף רגל 60-59 , הקף יד 36) - מדדתי לפני החיטוב ואחרי החיטוב לא מדדתי כי לא התאמנתי הרבה (מחלה) אני מתאמן שנה ומשהו (השגים לא הכי טובים אבל מצויינים לגיל 14 וחצי) השגים בשיא: (בנצ' 80 קילו 3-2 חזרות , 20 קילו יד קידמית כל יד , 55 קילו סקוואט ועוד) אני עולה משקלים בכיף , אבל קצת קשה לי לעלות במסה (ואני במאזן קלורי חיובי של 200 ומתאמן מאוד חזק) אבל נראה לי שab יפתור את זה. (axbxaxb) ביום ראשון אני אתחיל.
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() הייתי מעלה את הפלוס הקלוריו לכיוון ה400-500 אבל זה אישי... סחתיין על ההתקדמות! למרות שלדעתי היית יכול לעשות התקדמות הרבה יותר גדולה בפרק זמן הזה עם תוכנית מתוכננת קצת יותר טוב... אגב, השינוי הזה הוא בכמה זמן?
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א אני מנסה לעשות את זה כמה שיותר נקי בישביל שהחיטוב יקח לי פחות זמן ואני אמשיך מסה עד קצת אחרי פסח.
![]() |