ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 06-12-08, 13:27   #1
robert7
חבר פעיל

ברירת מחדל מחשבות על פרישה.

את רובכם זה בטח לא יעניין. אני לא מתאמן הרבה זמן ואפשר להגיד שרק התחלתי.
לאט לאט אני מבין שהגוף שלי בכלל לא מתאים לכל הנושא הזה, פיתוח גוף, שזה בעצם הדבר היחיד שאני באמת אוהב לעשות. הגנטיקה שלי כנראה לי מי יודע מה, גוף קטן , גב מתעקם , כתפיים צרות , ידיים קטנות ורגליים עוד יותר , לגוף שלי קל לצבור שומן ובגלל זה אני טיפה עגלגל, גם אם אני יהיה על 5 אחוז אני יהיה עגול. אני מתאמן כבר בערך 5 חודשים שומר על תזונה נכונה תפריט מסודר אוכל הרבה, נותן אימונים טובים, לא פספסתי אף פעם אימון וכל אימון נתתי 100%, מרים משקלים שלזמן שאני מתאמן הם לא רעים בכלל, ישן בלילה לפחות 8 שעות ביום וכל זה ברוטינה שחוזרת על עצמה כבר 5 חודשים. הבעיה היא לא האסתטיקה של הגוף, ההפך השרירים בגוף מעוצבים יפה, אני פשוט מרגיש שהגוף שלי לא יכול להכיל שרירים גדולים, אני בן 17 כבר ואין לי כמעט שיערות על הגוף [ לא יודע אם זה קשור אבל זה טסטוסטרון לא? ]. אני יודע שאני נחשב עוד מתאמן מתחיל וזה לוקח זמן, אבל התוצאות שראיתי בזמן הזה שוות ל-0. עליתי בזמן הזה כס"מ אחד ביד - במשך חצי שנה ושוב אני אומר שאני מתאמן כמו חייה ואוכל כמו חייה.
אני כבר כמעט מתייאש, לראות את כל האנשים שמתאמנים בזמן שאני מתאמן ומשקיעים כמוני או אפילו פחות ממני מבאס אותי.

אני יודע שזו חפירה, אבל מה אתם הייתם עושים במצב הזה?
robert7 מנותק   הגב עם ציטוט