|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: ישראל ישראלי
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() הייתי היום בחדר כושר ופיתחתי שיחה עם מישהו...
אני כבר מתאמן 4 חודש מסה, נגיד כשאני עובד גב, אני עושה לגב 6-7 תרגילים, כל תרגיל 4 סטים של 8-12. אחרי זה אני משלב 2 תרגילים לכתף, ו- 2-3 תרגילים יד קדמית. יוצא לי בכל האימון בערך 40 סטים...לכל השרירים שעבדתי עליהם. אני אף פעם לא עובר שעה וחצי אימון. האם זה יותר מדי סטים? אימון עצים מדי? אני אישית לא סובל מאימון יתר ואין תופעות של אימון יתר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כןן וואי זה ממש הרבה ..
6-7 תרגילים לגב וכל תרגיל 4 סטים ? זה יוצא יותר מ24 סטים לגב חח, אתה משוגע תוריד ומהר ל12 סטים בערך ו10 לכתף , לקידמית אפשר להשאיר אבל תלוי בכלל מה התוכנית שלך? שזה חשוב מאוד שתרשום.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה עושה ab תעשה 9 סטים לשריר גדול ו6 לשריר קטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד ab כן....
זה בסדר? כמות כזאת של סטים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אם עובדים סט של 6-8 חזרות בסקוואט, ככה לך שתיים-שלוש דקות מנוחה ואז תצא לסט נוסף, ככה זה בתרגילים הגדולים והכבדים. תחשוב שיש לך 9 סטים לחזה, 6-7 לכתפיים ועוד 6 לאחורית ועוד 3 לבטן זה יוצא24-25 סטים. ובאימון השני: 9-10 לגב, 13-14לרגליים (כולל תאומים) ו6 לקדמית שזה יוצא 28-30 סטים (וואי זה גם יותר מדי יצא) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
משתמש פעיל
|
![]() אתה מטורף! זה מה שיש לי להגיד.
40 סטים באימון?!!?!? 6-7 תרגילים לגב??!! תתחיל לקרוא פה מאמרים ואל תתפלא אם אתה לא מתפתח מכזאת עצימות של אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שמע עליתי 6 קילו ב4 חודש...עם קריאטין חודש אחרון...
היום ככה, עשיתי אימון, עשיתי 4 תרגילים לחזה 12 חזרות סה"כ...עשיתי משקלים הכי כבדים שלי, אבל לא הרגשתי יותר מדי את החזה, לא הרגשתי את הפאמפ בסוף...זה יצר לי תחושה מעפנה של חוסר עבודה. עשיתי רגלים, 4 תרגילים 15 סטים. היה בסדר. הסקוואט עשה את שלו. אחורית עשיתי 15 סטים.3 תרגילים שאחד מהם היה סופרסט. בטן 4 סטים מפרקים. כל זה הכנסתי ב50 דקות. איך זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
![]() 12 סטים לחזה זה הרבה?
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() עלית במשקל כי אתה אוכל הרבה או כי עלית במסת שריר?
6 קילו זאת גדילה די משמעותית.. אם זאת עלייה טובה ולא של 80% שומן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() נהדר, אחי , תמשיך ככה...
מי נותן יותר סטים לאחורית מאשר לחזה?!!?!??! עלית 6 קילו ב-4 חודש עם ספיחה התחלתית של נוזלים, ועוד ספיחה של נוזלים בגלל הקריאטין... ואולי גם בגלל שאתה מתאמן מתחיל אז הצחלת לעלות כמה גרמים של שריר. תעשה לעצמך טובה, ותקשיב למי שמגיב לך פה! Ab עושים לא יותר מ12 סטים לשריר גדול (גם זה יותר מדי) ו6 לקטן (גם זה יכול להיות יותר מדי לחלק מהאנשים). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי אתה מטורף !! אתה גומר לך את הגוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה, איך עובדים אנשים שעושים abcd או כל יום שריר אחר...כמה סטים על כל שריר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי אותכם.
עכשיו יש לי שתי שאלות , 1. אם בתכניות כמו abcd עובדים על יותר סטים, אז למה שם זה לא אימון עצים מדי? כי השריר "מנוסה כבר"? אז למה בעצם אני לא יכול לשלב יותר סטים בab? 2. אני מתאמן שנה כבר, מתוכן 4 חודשי מסה רק. האם להחליף תכנית? עד עכשיו עשיתי AB (עצימה מאוד כמו שהבנתם). |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי ab אתה נח קצת ויוצא שאתה מאמן שריר מסוים הרבה פעמים בשבוע ואז יש לו יותר מדי עומס בabcd אתה מאמן כל שריר פעם בשבוע ולכן יש לו הרבה זמן לנוח תעשה abc עצה שלי אני עושה abc 6 אימונים בשבוע ומאמן כל שריר פעמיים בשבוע 3 ימים רצוף ויום מנוחה 12 סטים לגדול 9 לקטן בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() :):):):) טוב אחי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חחח הפורום הזה השתגע ביומיים האחרונים
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לדוגמה יודע שאם אני אתאמן יותר מ4 פעמים בשבוע אני אתפרק אחרי מקסימום שלושה שבועות(חחח) , עכשיו אני מתאמן 3 פעמים.
![]() |