|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול להביא לי את התוכנית של דוריאן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה צריך אותה ?
קח זה היה באתר שלו www.dorianyates.net DORIAN YATES' 2003 TRAINING PROGRAM BODYPART EXERCISE SETS * REPS DAY 1: MONDAY Chest Hammer Strengh seated 1 + 8-10 bench presses 1 6-8 Hammer Strength incline 1 + 8-10 bench presses 1 6-8 Cable crossovers 1 6-8 or flat-bench dumbbell flyes Shoulders Seated laterals 1 + 12 1 6-8 One-arm cable laterals 1 + 20 1 6-8 Triceps One-arm triceps pushdowns 1 + 15 1 8-10 Triceps pushdowns 1 + 15 1 8-10 One-arm reverse-grip pushdowns 1 8-10 or one-arm Nautilus extensions Day 2: WEDNESDAY Back Hammer Strength pulldowns 1 + 15 1 6-8 Barbell rows 1 + 12 or dumbbell rows 1 6-8 Cable rows 1 8-10 Rear delts Hammer Stregth rear-delt flyes 1 8-10 Lower back Hyperextensions or deadlifts 1 + 15 1 8-10 Biceps Alternate dumbbell curls or 1 + 15 dumbbell concentration curls 1 15 One-arm Nautilus curls 1 8-10 Day 3: FRIDAY Quads Leg extensions 1 + 15 1 8-10 Leg presses 1 + 12 1 8-10 Hack squats 1 + 12 1 8-10 Hamstrings Stiff-leg deadlifts 1 8-10 * Dorian does one main set per exercise. The average bodybuilder may prefer performing three working sets per exercise following a light warm-up set. + Warm-up set.
![]() ![]() Running is for Girls New Status Age :21 Hight: 1.76 10/10/08--->21/2/09 Wight :67Kg->73Kg Arm :37-->39.5 נערך לאחרונה על ידי Mad_dog, 24-10-08 בשעה 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() Wtf.?
אגב יש את הבנט אובר המיוחד של דוריאן תרגיל בנזונה אני אוהב אותו יותר מבנט אובר אבל אני עושה משו באמצע לא כל כך זקוף כמו שהוא עושה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לדעת על מה אתה מדבר^^?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הגעתי בתרגיל הזה ל120 ק"ג פשוט תרגיל מסוכן ומאז אני לא נוגע בזה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אתה טיפה מפחיד אותי אני רוצ לעשות נט אובר למען האמת התחלתי אתמול חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() במה ההראת לי ככה הייתי עושה פעם בנט חשבתי שזה זה...
קיצר תרגיל מאוד מסוכן |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ההבדל בין בנט אובר לייטס רוו זה שבבנט אובר אתה עומד ב90 מעלות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() לא בידיוק
פשוט בחתירה רגילה אתה יותר למטה דרך אגב הייטס רו עובד יותר על טרפזים ועל החלק העליון של הגב ביגלל הזווית ודעתי האישית שהוא הרבה פחות יעיל מהחתירה הרגילה
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() yates row זה בגלל שדוריאן עשה את התרגיל כדי לעבוד יותר גם על הבייספס בחתירה הזו, ועשה אותה באחיזה הפוכה ובזווית שתאפשר יותר תנועה לידיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() Bb שמתאמן 3 פעמים בשבוע? בטח שחיףףףףף