|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אממ טוב אז ככה , אני חודש וחצי בערך מתאמן במכון כושר,
וו היום שינו לי את התכנית אימונים . נראה לכם שהיא בסדר ? [ נתונים : בן 15 , גובה 188 משקל 71 >< ] ארבע ראשי : פשיטת ברכיים 2x15 כפיפות ברכיים 2x15 לחיצת רגליים בישיבה 2x15 גב: פולי עליון לפנים 2x15 חתירה 2x15 חזה: לחיצת חזה בישיבה - 2x15 בנץ' פרס עם דמבלים- 2x15 כתפיים: חטירה השכיבה על ספסל עם שיפוע- 2x15 כפיפות כתפיים בישיבה על ספסל עם דמבלים - 2x15 דו ראשי: כפיפות ידיים כנגד דמבלים בישיבה 2x15 פטישים בישיבה עם שיפוע 2x15 תלת ראשי: פשיטת מרפק בתמיכת ספסל בשיפוע יד יד - 1x15 פשיטת מרפק מאחורי הראש בעזאת דמבלים בשכיבה - 2x15 בטן : הרמות ברכיים 2x15-20 כפיפות בטן - 3x20 אמממ זהו כעיקרון , נראה לכם שזה בסדר לחודש וחצי הבא ? ![]() תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גרוע.
יותר מדי תרגילים, יותר מדי סטים, פחות מדי מורכבים, מה הקטע של הטווח חזרות? תבקש ממדריך אחר שיבנה לך תוכנית נורמלית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני לא יודע מאיפה להתחיל התכנית פשוט לא טובה, אני מציע שתקרא באתר מאמרים בנושא אימונםיו תרכיב לעצמך תכנתיאימונםי ואז תעלה לפה כדי לקבל הוראות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מצטרף
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם אני. אבל אני אתן לך כמה טיפים:
1. 5-6 סטים לשריר גדול(חזה, גב ורגליים) ו2-3 לקטן (כל השאר). 2. תשתדל להתמקד בתרגילים מורכבים. 3. לא יותר מדי סטים לבטן. 4. הייתי ממליץ לך אולי להתחיל בתוכנית 3x5(יש עליה מאמר באתר הראשי, תקרא ותחשוב על זה). 5. בלי קשר לאימון תקפיד על התזונה שלך והמנוחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
3-4 לשריר גדול. הכל ממורכבים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |