|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אשמח אם כל אחד יפרט כאן האם הוא מעניק לכל אחד מהשרירים האלו סטים, אם כן כמה ולמה
אם לא, למה? ואילו תרגילים תרגילים מבחינתו מהווים את החלופה כביכול. שנה טובה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מפקח ראשי
|
![]() בטן- פעמיים בשבוע 3-5 סטים
אמות- לפעמים שיש זמן וחשק נותן 3 סטים של כפיפות מרפקים אחיזה הפוכה במוט וו(קורה לעיתים רחוקות מאוד) טרפזים- לא עובד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עובד על בטן פעמיים בשבוע רגיל ואלכסונים, אמות עובד 3 סטים משקל נמוך כי זה די חשוב לי, טרפזים לא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בטן פעמיים בשבוע גם כן 5 סטים בנוסף אני עושה בטן סטטית בעמידת 6 [רחב ביטני שריר יציבתי]
אמות 2 סטים של פטישים טרפז בגלל שאצלי הוא לא גודל בצורה עקיפה 3 שטים של שראגס
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בטן 2-3 פעמים בשבוע, 5-6 סטים.
אמות לא עובד. טרפזים, באימון כתפיים עושה שלושה סטים של שראגס, אני עושה גם הרחקות לצדדים שהטרפזים עובדים בזה חזק |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא עושה בטן
. אמות אני עושה תרגיל אחד של של 12 חזרות בערך. טרפזים גם עושה איזה תרגיל שתיים באימון כתפיים
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא עושה בטן\עמות
אבל על טרפזים אני עובד פעמים בשבוע לא כולל באימון כתפים ששמה זה שריר תומך. אם כולל אימון כתפים שזה שריר תומך אז 3 .
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() תלוי אחי בהרבה דברים,
נגיד האמות שלי חלשות אז אני עושה פטישים, לטרפזים אני שם תרגיל שהוא גם לטרפז גם לכתפיים, בטן אני לא עושה תמיד למה שאני עושה סקוואט זה מספיק , |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() בטן 6-7 סטים בשבוע לא רציני
טרפזים 4 סטים בשבוע של שראגס עצבני ורואה שיפור מדהים הטרפזים שלי גדלו בצורה מטורפת אמות לא מאמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() בטן 6-8 סטים זה משתנה אם יש לי כוח לעשות עם משקל ואיזה תרגילים אני עושה כי אני מגוון כל הזמן.
טרפזים מקדיש 3 סטים באימון כתפיים ויד אחורית- שראגס עם דאמבלים או מוט תלויי במשקל. אמות לא עובד הם עובדות מאוד מאוד חזק ביד קידמית וגב עד שהם עומדות להתפוצץ!! חוץ מזה יש לי נטייה לדלקות שם.. חח קרה לא פעם שאשכרה התאמנתי עם דקלות בשני הידיים ובכתף. אחד הסיוטים. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() האמת שאלו שלושת השרירים שההחלטה אם לאמן אותם או לא היא בעיק'ר גנטית....תחליטו אם אתם צריכים או לא
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() בטן-בשבוע טוב אני עושה 3 טריפלסטים פעמיים בשבוע
טרפזים-בסיום כל אימון כתפיים אני עושה בודדות 3 סטים אמות-שריר שעובד הרבה באימון גב ובכל תרגיל שאנחנו עושים אז אני לא רואה צורך לעבוד עליו