|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להיתיעץ איתכם בקשר לתוכנית אימונים שלי מה אפשר לשפר/להחליף/להוריד-
חזה- פלייס בלי שיפוע 10; 10 ;8 לחיצת חזה במכשיר תחתון 12x3 יד קידמית- כפיפת מרפקים מכשיר 12x3 כפיפת מרפקים כבל(מלמטה למעלה)12x3 כפיפת מרפקים מוט w ישיבה 10x3 גב- עלית מטח במעלית 12x3 חתירה בישיבה 12x3 פולי עליון אחיזה רחבה 12x3 יד אחורית- פשיטת מרפקים(למעלה למטה) 12x3 פשיטת מרפקים מכשיר 12x3 משקולות יד ישרה מעל הראש 12x3 כתפיים- הרמת כתפיים עם דאמליים 12x3 הרחקת כתפיים מכשיר 10x3 בטן(3 פעמים בשבוע)- כפיפות בטן מכשיר 12x3 כפיפות בטן מזרונים 40x3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה 6 סטים לחזה ו-9 לגב זה fbw ? אם כן תעשה 6-7 סטים שריר גדול (חזה,גב,בטן) ו3-4 סטים שריר קטן(יד קידמית ואחורית כתפיים ואני לא יודע מזה רגליים כי חלק אומרים ככה וחלק ככה...)
ותן עוד פרטים אם אתה מתאמן הרבה זמן ? כמה ? כדי לדעת אם כדאי לך לשלב פירמידות או סופר סטים או דרופ סטים...
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה אימון a b של 4 פעמיים בשבוע
אני מתאמן 3 וחצי חודשים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ולפותח הפוסט אני באמת לא מבין לפי מה אתה מחליט כמה סטים לתת לכל שריר ומה עם רגליים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל זה אני מבקש יעוץ.... עד עכשיו רגליים חיפפתי אני צריך המלצה לתרגילים ברגליים =/
והסטים המאמן אמר לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שמע כה עזרתה לי אבל רק בתרגיל או שתיים ואני רוצה לקבל חבת דעת מעוד אנשים על מספר חזרות+סטים/
תרגלים חדשים.. ד"א עכשיו בדקתי באתר הראשי וראיתי תוכנית אימונים :http://israelbody.org/Index.asp?Arti...yID=205&Page=1 אתם חושבים שהיא טובה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |