|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי, אני רוצה לדעת איך להתאמן כלומר איזה תרגילי שכיבות שמיכה לעשות כדי להגיע ל120 פעמים
. תודה!. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פשוט לעשות 3 סטים של מקסימום כל יומיים. אבל אין שום סיבה להגיע לכזה מספר זה לא ייתן לך כלום (אלא אם כן זאת התערבות אני לא מבין למה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה אחי, אבל איך אתה יודע שזה יעבוד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תתאמן על שכיבות שמיכה - נגיד 3 פעמים בשבוע - פעם אחת מתוך ה 3 ימים תוסיף משקל עליך ותעבוד בטווח של 15-20 חזרות עד לכשל ! בימים האחרים תעשה 2-3 סטים של מקסימום אם מנוחה ארוכה בין הסטים !
ולעשות 120 שכיבות שמיכה זה קשה גם מבחינת כושר לב ריאה, אני לדוגמה כשעושה יותר מ 50 אני כבר אדום ונושם כמו סוס אחרי מרפון - לכן אמרתי לך לשלב אימונים עד למקסימום חזרות - וגם עם משקל נוסף עליך כדי לחזק את השרירים שפועלים בתרגיל ! בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() אני אישית שההיתי שמן לא ידעתי לעשות עשיתי כול יום בספורט 1 או כמה שהצלחתי וזהו
זה כבר לבד גדל
![]() |
#6 |
|
![]() זה סתם עזוב את החרא הזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
משתמש פעיל
|
![]() וואי איזה מוזר זה החזה זה החלק הכי חזק ומפותח אצלי ובמשקולות אני מרים משקלים ממש כבדים בשבילי(90 קילו בנץ' 10 חזרות) ובשכיבות שמיכה אני ממש ממש חלש עושה בקושי 50
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה מוזר בזה?
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי
|
![]() זה שבן אדם עושה רק 50 שכיבות שמיכה זה לא עושה אותו לחלש,פשוט הסיבולת שריר שלו לא מפותחת.
Bodybulder-הוא מפתח סיבולת ולא כח,אין סיבה שהוא יוסיף משקל ויעשה קצת חזרות.מה שthe animel הציע זה מעולה ומספיק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה כמו שתגיד לי שזה מוזר שאתה טוב בספרינטים וגרוע במרטון, אין הרבה קשר
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מאיפה אתה כל כך בתוח שמדובר בבחור חזק ללא סיבולת שריר ?! אולי מדובר במישהו מאוד רזה בעל מסת שריר קטנה מאוד שפשוט אין לו כח אפילו לעשות שכיבות שמיכה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
jonathan נראה לך שאצני ספרינטים עושים רק ספרינטים ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי ככה זה בגב. אני מפציץ משקלים אבל במתח לא משהו בכלל, למרות שהשתפרתי לאחרונה בעקבות התחזקות גם במשקלים של הגב.
![]() |
#15 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
להגדיל שכיבות שמיכה,פשוט תעשה כמה שיותר,גם כשאתה עומד להשבר?עוד.. בדקתי את זה,ניסוי וטעייה.הגדלתי את מספר השכיבות שמיכה בזמן שהתאמנתי 5 סטים של עד הסוף מאשר משקל עלי ומספר חזרות נמוך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ^ זה נכון אחי.
תחילת החופש עשיתי בקושי 15. כל יום עשיתי 6 סטים של 15 לאט לאט העלתי את המספר ואחרי חודשיים וחצי בערך העלתי ל45-55 בלי להתאמץ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |