|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בכפיפת מרפקים בישיבה אני מרגיש הבדל (בעיקר בחזרה האחרונה) רציני בכח בין יד ימין ליד שמאל,
משמע בסט האחרון יד ימין סוגרת (עם קושי איכותי), אבל יד שמאל פשוט גומרת כבר בחזרה השלישית. איך אני מתגבר על חוסר הפרופורציה? תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() תעשה מה שגרג וולנטינו עשה,
הוא עשה ניתוח לישור הדו ראשי לפרופורציות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לא רואים בכלל שהוא עשה משהו בבייספס. לפותח האשכול- תעבוד ב2 הידיים לפי המשקל של היד החלשה ותקווה שהפאר ירד.
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() גם לי יש בעיה קטנה עם עבודה בדאמבלים
אני מרגיש את יד ימין נחלשת לקראת הסוף ושמאל מסיימת כמו שצריך אולי זה פסיכולוגי , אבל לי המליצו לעבוד יותר עם מוט ולתת דגש על הייצוב של המוט וככה בעצם הפער יכול איכשהו להצטמצם
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעבוד לפי הכוח של היד החלשה, זה יתאזן עם הזמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ככה אני איזנתי את החזה..דחפתי יותר עם יד שמאל ושמרתי על המוט ישר, ככה יד שמאל הפעילה יותר התאמצות מאשר יד ימין, כלומר הצד השמאלי של החזה עבד חזק יותר ואחרי כחודש היה לי איזון כמעט מושלם..אבל ברור שתמיד יהיה חוסר פרופורציה לימיניים בד"כ לטובת ימין ולשמאליים צד שמאל יהיה יותר דומיננטי כי הוא הצד שאנחנו רגילים לעבוד איתו ביומיום..
![]() |
#7 |
|
![]() גם לי היה פער משמעותי בין 2 הדו-ראשי (גם בכוח וגם בגודל) אז עבדתי תקופה של חודש וחצי רק עם דאמבלים עליהם עכשיו כמעט אין הבדל
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מסנטלים את הצד החלש חחחחחח
זה יסתדר עם הזמן תקפיד לעבוד עם אותם משקלים בשתי היידים ואם אתה עובד עם מוט תשתדל שהוא יהיה מאוזן (ישר) כל התרגיל |
![]() |
![]() |