|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מוזיקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא סובל רוק אבל זה הדבר היחידי שממריץ אותי, חוץ מזה יש גם כמה שירים לועזיים נחמדים כמו stronger של knye west..
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא שומע כלום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() את הנשימות שלי. לפעמים גם כל מיני אנשים שטוחנים במוח.
אה לפעמים אחרים פותחים טלוויזיה או רדיו, אבל אני מתאמן כעיקרון בלי כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() מה ששמים במכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מטאלD:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מביא מוזיקה שלי רק כי אני שונא את מה ששמים במכון בעיקר שירים מעצבנים כאלה משנות ה70
משהו הפוך לגמרי ממה שצריך לשים במכון אז אני שומע rap/rock עשיתי רשימה של שירים עצבניים בMP כמה דוגמאות: 2pac - Ambition as A Ridah snoop dogg - Murder Ink Xzibit - Get Your Walk On The Game - One Blood Jadakiss - Knock Yourself Out וקצת רוק Element Eighty - Bloodshot Nonpoint - To the Pain Disturbed (כמובן) Adema - Giving In Shinedown - Burning Bright deezer.com
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() metal! כל הארדקור מטאל שניתן לשים עליו ידיים ... דברים איכותיים ומעט power metal כי המקצבים שם מהירים וזה בא טוב המלודיות
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() טראנס, האוס, רגאטון היפ הופ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() Ac/dc !
מטאל... רוק כבד...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() האוס ודומה
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() את המדריכה כל הזמן מעירה כמו מטומטת!!!!!!!!!
תשים מגבת.תנשום יותר בזמן תרגיל, שים סוגרים אפילו בחימום אבל כל שניה, תחזיר משקולות אנשים כאלה צריך להרוגגגגגגג |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() צריך וגם צריך, נשברו לי האוזניות בטעות זרקתי עליהם את המשקולת :):):):) לא נורא נקנה חדשות מתישהו =]
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() כמה שירים חזקים של nickelback...
למי שאוהב רוק- I Don't Have throw_yourself_away follow_you_home Do This Anymore Old Enough next_contestant side_of_a_bullet Hangnail Animals Breathe someone_that_youre_with Where Do I Hide Little Friend Just For |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ניקלבק? הגייז האלו?
אני נצמד לדברים האיכותיים של פעם, כמו ac/dc, queen. יש את לינקין פח ולימפ גייזק, כמה גייז יש בעולם הזה. גייז! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
(הודעה קצרה...)
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() מה קשור השירים שכתבת לעובדה המובנת מאליה שניקלבק הומואים ?
![]() |
#20 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לך תשמע מייקל ג'קסון
![]() |