|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שעות אתם יושנים בלילה?
אני משתדל לשמור על 7 אבל אפילו זה קשה זה ממש מתסכל צריך לקום לעבודה או כל מקום אחר. לאחרונה גם אני סובל מנידודי שינה משביזים לאלה, השינה לא איכותית. אם ישנתי 5 וחצי שעות קמתי וחזרתי לישון אחרי כמה דקות עוד שעה וחצי זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני יוצא והכל ואני עובד יום למחרת אז 4-5 שעות שינה.
בד"כ זה 6.. (עבודה..) אין לי שינה טובה בזמן האחרון... (קצת פוגע באימונים...) לפעמים חם, ולפעמים גם סתם נדודי שינה... חושב על דברים וכל זה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 10 שעות בחופש
![]() לימודים 5-6
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() זה מספיק טוב אתה לא צריך להיות יותר מדי קפדן.. בכל זאת אתה לא מתאמן לאולימפיאדה
למה יש לך נדודי שינה? עצבים?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חופש ואני לא סוגר אפילו 8 שעות שינה מבאס
כאילו אני יודע לא משווה עליכם אבל אין לי כלום ועדיין נאי לא מצליח לישון כוסעמק עם זה.. והייתי מת לעבודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פחות מ10 שעות שינה לא מתקבל על הדעת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כבר כמה חודשים ולפחות בחצי שנה הבאה אני לא עובד/יעבוד
ומשום מה אני לא מצליח לישון יותר מ 5-6 שעות בלילה. לא מצליח להירדם לפני 3 ומתעורר ב9 יקיצה טיבעית. זה נורמאלי ? יתכן וזה בגלל שחוץ מאימונים אני מסתלבט כל היום ואין לי כלום על הראש ?
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני המקסימום מקסימום שאני יושן זה 8 שעות , רק יום אחד או יומיים מהחופש יצא לי לישון יותר שעות בין 9-12 שעות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() 8-9 שעות שינה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() 12-13 שעות שינה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() איך אנשים בלימודים יושנים 5 שעות אני לא מבין, אתם הולכים בשעה 2 בלילה לישון?
אני בזמן לימודים ב- 10 כבר נרדם. בחופש אני יושן בין 8-10 שעות(תלוי מתי הלכתי לישון), יותר מ- 10 גורם לי לשינת יתר ואני רק עייף מזה... אגב המינימום המומלץ למתאמן זה 8 שעות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני יושן 7 שעות ואפילו בקושי אני לא מסוגל לישון 8 שעות... זה מה שהורס לי ..
אני בד"כ הולך לישון בסיסבות 11 וחצי - 12 וקם ב7 וחצי או 7 תלוי ..(בגלל העבודה אני עובד צריך להתחיל ב8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
שונא לקום מוקדם
![]() |
![]() |
#15 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
6 שעות אבל בדרך כלל אני נרדם אחרי זה בצהריים מול הטלויזיה איזה שעה וחצי אז זה משלים קצת ציטוט:
אני לא מצליח לישון לא ידוע מה ישלי וגם שאני גמור מעייפות לוקח לי לפחות 20-30 דקות להירדם.. אפילו שחזרתי מהפורום הלכתי לישוןב איזה שבע וחצי קמתי מוקדם קמתי באחד וחצי-שתיים ני חושב וזה אחרי איזה 6 שעות של ריקודים אין לי מושג מה יש לי בעע וחברים שלי המנייאקים חופשי סוגרים ת'10-12 שעות שינה =\ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() 8-10 ..
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() 7 מספיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() 7-8...באלי לישון איזה 13 שעות לקום בצהריים הכי טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() גם לכם בזמן האחרון יש נידודי שינה? מוזר..
אני מנסה 8-9 וזה מצחיק שאני הולך לישון ב12 בערך מכוון לאיזה 10 וקם ב6.. לא יודע מה זה תאמינו לי וזה לא שיש לי איזה הלם קרב או מערכת יחסים כושלת..
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הלילה ישנתי רק 5שעות, אבל בדרך כלל אני יושן בכיף 12~14שעות שינה.
|
![]() |
![]() |