|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז אני אסכם את זה בקצרה ותגיד לי עם התפריט בסדר:
ארוחת בוקר שעות 7 - 8: קרונפלקס עם חלב או גבינה 3% - 5% או קוטג 3% או 5% או גמבה עם גבינה... ארוחת צהריים שעות 1 - 2: אורז,קוסקוס,קוסמת,ספגטי,תפו חי אדמה,בורגול או בשר ( מבושל עדיף ממטוגן ) או טונה או עוף או דגים.. אחרי איזה שעה - שעתיים אוכל פרי... ארוחת לפני אימון אין לי שעה קבועה:תפוח או בננה או nature valley ארוחה אחרי אימון "הקטנה" שעה משהו כמו 5-20 דקות אחרי: חטיב nature valley או אגס או שזיף או אפרסק או תפוח... ארוחה אחרי אימון "הגדולה" שעה בערך (זה בגלל שהמכון שלי לא ממש קרוב לבית שלי): חביתה(2 ביצים) או 2 ביצים מתוגנות או טונה במים + ירקות + 2 לחם מחיטה מלאה.. ארוחת ערב שעה 10 - 11: קרונפלקס עם חלב.. אשמח לקבל הצעות מה להוסיף/להוריד .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, תכתוב:
1ׂ ׂמה המטרה שלך (אני מניח מסה ) 2)כמה אתה שוקל? 3) כמה קל' אתה מוציא ביום? 4) מה ערכים של התפריט: קלוריות חלבונים פחמימות ושומן 5) מה הכמויות שאתה אוכל? , לדוגמה : קורנפלקס עם חלב - כמה קורנפלקס ( כף, כוס , חבית) כנ"ל גם האורז וכו 6) תוסיף שומן חד בלתי רווי כמו : שמן זית ,אגוזים ,שקדים ,טחינה .... 7) אם עדיין לא קראתה , קרא את זה http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת לי זה נראה הרבה יותר כמו תפריט חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)המשקל שלי כרגע 72 אבל זה לפעמים משתנה ל71 וחצי או 71 ואז בדרך כלל זה חוזר ל72... 3) לא יודע איך אפשר? 4) אני לא יודע איך אני בודק את הערכים לדוגמא שאני אוכל תפוח אחרי ארוחה של חזה עוף אורז ,תפוח אדמה וכו' אז אין לי מושג איך אפשר... 5)הקרונפקלס אני אוכל אותו בצלחת אני יראה לך תמונה שלה: ![]() אני שם כמעט ממש כמעט עד הסוף וכל השאר נגיד תקוטג אני מורח אותו על פרוסת לחם שלמה ואוכל עם חביתה... 6)זאת אומרת שאני אוכל תסלט אז להוסיף כפית שמן זית עליו? אבל לא נראה לי שזה ממש עוזר זה כולה כפית שמן זין שגם אותה בקושי מרגישים.. 7)אני עכשיו יקרא תודה.. עריכה: קראתי לא הכל כי זה קצת קשה לי אני לא הכי מבין בנושא כדי שזה יכנס לי לראש... הנה תמונה של החטיף שאני אוכל מיד אחרי אימון: ![]() נערך לאחרונה על ידי MaXaNN, 01-08-08 בשעה 10:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() UP???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עזרה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ערכים ונתונים ותוריד את הדוגמן הערוך בפוטושופ הזה
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גיל 15.8
משקל 72 גובה 173 bmr 1820 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עוסק בעוד סוגי ספורט? (כדורגל , כדורסל)?
אתה פעיל ביום יום? צריך לדעת את זה כדי לחשב (בערך) כמה קל' אתה שורף ביום. תחשב גם את הערכים התזונתיים בתפריט. http://www.goleango.com/show_calcula..._id=3&art_id=9 ותעיף ת'תמונה הענקית הזאת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש פה פחות מ- 2000 קלוריות בלי חישובים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ^ אחי איך אתה יודע ?
הוא כתב אורז\ קוסקוס, זה יכול להיות חצי כוס, יכול להיות חצי סיר.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תביא ערכים של התפריט
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וערכים אין לי מושג איך לחשב בגרמים אני יודע רק בצלחת וכו' יענו שזה תופס את כל הצלחת נראה לי זה 100גרם לא? לא נראה לי.. ציטוט:
אני לא יודע כמה גרם אני אוכל מה שכן זה תמיד בצלחת ולא בכוס... אני אף פעם לא אוכל אורז בכוס חח |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הכמות מדידה הולכת בכוס,שתיים. אף אחד לא אמר שאוכלים מכוס
|
![]() |
![]() |