|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() למישהו קורה שהוא עושה דדליפט עם משקל גבוהה, ואחרי הדדליפט כואב קצת להתכופף.., ובמשך היום כואב קצת הגב?, זה מתחיל לעצבן הקטע הזה.., אבל דווקא שאני מותח את הגב ויותאים לי "קנאקים" הכאב פוחת..
נערך לאחרונה על ידי Powerlifter, 20-07-08 בשעה 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() בדיוק מה שקרה לי ולכן הפסקתי לעשות דדליפט אני לא חושב שזה בא ממקום של טכניקה לקויה אלא פשוט בביצוע של התרגיל דורש הרבה הרבה כיפוף עם משקל כבד סביר להניח שתסבול אחרי זה, אני הייתי ממליץ לך להתאמן עם חגורת גב יכול להיות שבגלל זה קרה לי ולך את אותו הדבר אם אתה משתמש בחגורה אין לי מה להגיד לך, דרך אגב אתה עושה חופשי או סמית' משין?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר לערוך משום מה, אבל יש מצב שכואב לי הגב בגלל שלא התאמנתי כבר 3 חודשים, ואני יושב מול המחשב רוב היום, וכשעשיתי דדליפט הגב לא רגיל למאמץ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() יש מצב אחי, יכול להיות שהרמת משקל כבד (סביר להניח כי אתה פווארליפטר), לפי דעתי תתחיל ממשקל קל ותעבור לאט לאט למשקל שהיית רגיל לעבוד בעבר, גם לפני 3 חודשים קרה לך את אותה תופעה אחרי דדליפט ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואי אפשר לקרוא לי פווארליפטר חח כי אני עוד רחוק מלהיות אחד כזה.. ויש לציין שההפסקה של ה3 חודשים האלה הייתה בגלל דלקת בגב, גם מאימונים וגם לא קשור לאימונים אז אני לא יודע אם זה קשור.. |
|
![]() |
![]() |